jozek-k Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Dobra ja się już nie odzywam lepiej Nie do tego modelu pewnie kalkulator ^^ sorka Na innym pokazało 55555 Myślę że mało prawdopodobne ale warto spróbować Hmm... jakaś ściema, cały czas to samo pokazuje ^^
willa Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 no niestety radyjko nie rozkodowało sie !!! dzieki za zainteresowanie i chęć pomocy. bede próbował dalej
fabi_wgw Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 no niestety radyjko nie rozkodowało sie !!! dzieki za zainteresowanie i chęć pomocy. bede próbował dalej Witaj, a czy próbowałeś kodu 62372 ? Do beckera z mercedesa są kalkulatory, do audi niestety nie działają. Jeśli nie zadziała to trzeba odczytać kod z pamięci EEPROM radia. Jak chcesz to mogę dać Ci namiar na osobę z Bielsko-Białej co zrobi to fachowo.
willa Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 ok. to sprawdze jeszcze ten nr kodu .prosze o namiary do tego fachowca , jeśli kod nie zadziała chetnie sie z nim skontaktuje .moje gg 600074
Gość mmcv Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 44333 i to 73194 sprobuj daj znac p.s. moze byc tez taki bajer ze przy radiu ktos juz grzebal i zmienil go w pamieci EEPROM wiec wtym wypadku zaden kalkulator go nie rozkoduje, trzeba sie tam spowrotem dokopac
Madas Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 muszę zresetować radio i mam nadzieję że te cyferki w książce serwisowej to kod radia
scorupus Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Witam ja też mam problem z rozkodowaniem radia. Kupiłem właśnie samochód i nie mam kodu. Próbowwałem wygenerować kod za pomocą kalkuratora ale coś nie wyszło. już 2 razy wpisałem zły kod. co sie stanie jak jesze raz wpisze zły kod? Jeśli ktoś z forumowiczów mógłby mi pomóc to byłbym bardzo wdzięczny. Podaje numer mojego radia AUZ1Z2V5903222. Pozdrawiam
Madas Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 ale czy każde radio audi chodzi o rodzaj i model rozkodowuje się tym samym kalkulatorem??
jozek-k Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Pewnie nie Ja mam np. do nrków zaczynających się od AUZ1Z2 Ciekawe jaki ja mam :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 kalkulatory raczej rzadko działają... Ja z racji braku sprzętu, zleciłem rozkodowanie jednemu gościowi. dzisiaj zrobiłbym to sam - zapłaciłem 40zł. Co tak naprawdę oznacza rozkodowanie radia? Otwieramy obudowę, odnajdujemy kostkę pamięci (w niektórych radiach pamięć jest zintegrowana z procesorem), podpinamy pod pamięć przewody, zczytujemy programatorem jej zawartość i mając dane, w których komórkach jest kod, po prostu go zapisujemy, albo ściągamy wsad do radia i wgrywamy gotowca do pamięci.
scorupus Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Mam prośbe do użytkownika józek-k. piszesz że masz właśnie taki kalk.. jak dobrze rozumiem. Mój numer radia sie tak zaczyna czy mógłbyś mi wysłać ten kalk.. na maila? [email protected]. Z góry dziękuje
_Bartek_ Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Odgrzeje kotleta... Jest już jakiś sposób na te kody? Moje radio też zakodowane Jeśli ktoś ma ten kalkulator to dajcie na mail [email protected]. Tylko bez wirów, bo co sciągam jakiś z neta to nod kasuje połączenie...
damiants Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 http://chomikuj.pl/asu/Car+Radio+Code+Calculator ja rozkodowałem radio becker indianapolis 7922 za pomocą tych programów, nie było łatwo ale się udało po pierwsze do beckera nie wpisuje sie pierwszych 4 cyfr tylko 4 ostatnie, po drugie musisz ustalic ilu przyciskowe masz radio, B4 B6 B8 i 4-digits takie są możliwości w calculatorze.Wpisz swoje 4 cyfry do kazdego i odpisz kody, gotowe.
_Bartek_ Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Ja mam Concerta II Grundig. Który najbardziej podpasuje?
jendker Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 te kalkulatory to raczej do radia z poprzedniego wieku (przed 2000r:))
lex57 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 gdy te wszystkie rady nie poskutkują to prawie każdy elektronik ci rozkoduje za jakieś 2,-3 dychy
damiants Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 http://chomikuj.pl/damiants te są nowsze i na 100% działają, rocznik 2004 mam radio na sprzedaż: Becker Indianapolis 7922 z navi+gps+płyty na całą europe zachodnią cd1icd2 (nie wiem jaki rocznik)+orginalny kod z nalepkami na szyby+3 książki, czyli cały kompletny zestaw-stan bardzo dobry, radio daje z kostkami i ramką ze srebrnym wykończeniem z B7 która chyba pasuje do B6
jendker Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 nic nowego tam nie znalazlem, a i po jaka cholere tyle wirusow tam napakowane???
Rekomendowane odpowiedzi