damian1019 Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Witam, Panowie mam pewien problem, mianowicie, po dynamiczniejszej jezdzie smierdzi mi spalenizna z okolic silnika . Moze ma ktos pomysł co to moze byc? pozdrawiam
Mateuszek1001 Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Turbo sie grzeje, raczej normalne. Moje aż świeci w nocy
GOLI Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Albo sprzęgło ci się kończy, zależy jaki to smród
damian1019 Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Opublikowano 9 Listopada 2015 nie , sprzęgło odpada , wiem jak pachnie mysle że może jakas nieszczelnosc w układzie , jakis oring ?
michal008 Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 moze kapie olej spod pokrywy zaworow na katalizator i tak smierdzi
szakal222 Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Albo z rurki olejowej do turbo kapie i wiatr roznosi jak w moim przypadku
TomOskroba Opublikowano 13 Lutego 2017 Opublikowano 13 Lutego 2017 mam ten sam problem ponieważ mam duży wyciek spod pokrywy zaworów w okolicy napinacza, zrobię to pod koniec miesiące tylko mam pytanie. czy trzeba po tym umyć cały silnik żeby nie śmierdziało ? mi pozalewało dosyć sporo bo poprzedni właściciel tego nie ogarnął. dokładnie chodzi o bezpieczeństwo. kat ma z 400 stopni, nie zajara się nic ? zostawić tak jak jest po wymianie uszczelki czy dodatkowo umyć silnik ? pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi