Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Tarnobrzeskie 2016 sobota godz 15.00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja czasem zaglądam :naughty::)

Opublikowano

Zaj*bali mi dziś radio z auta :angry: :angry: :angry:

Opublikowano

K**** szmaciarstwo ... :kwasny:

Opublikowano

jak to w Tbg??
Opublikowano

Pracuje w wawie moim zadaniem auto ktoś musiał obserwować. Nie ma żadnych śladów włamania auto jak przyszedłem było zamknięte. Otwieram, wsiadam z kumplem patrze radia nie ma kostki ładnie powypinane panel wyjęty ze schowka z podłokietnika. Schowek otwarty a w nim leżała cyfrówka warta 1500 zł dziwna sprawa ale moje szczęście w nieszczęściu. CB też nie ruszone[br]Dopisany: 10 Luty 2009, 23:04_________________________________________________Panowie jakie radyjko polecacie? Zastanawiam sie nad oryginalnym (jakie?Concert II ?), jakieś Pioneera, lub Video/DVD "no name" ??? Bo swojego już raczej nie odzyskam :angry:

Opublikowano

to co to za złodziej skoro cyfrówkę zostawił i CB pewnie jakiś początkujący bo nie wiedział do czego to służy

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Siema ziomki :hi:

Opublikowano

co w TBG słychać bo dawno mnie nie było w mieście ?? :gwizdanie:

Opublikowano

no ja też bym sie chetnie dowiedział :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

no ja też bym sie chetnie dowiedział :gwizdanie: :cool1:

tylko że ja naprawde dawno tam nie byłem :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

Witam. Szkoda ze tak późno wpadłem na forum. Juz nie raz widziaLem pod kauflandem pare a4 i miałem ochotę podjechać ale nie wiedziałem o co chodziło. Teraz juz bede na pewno :hi:

Opublikowano

Witam. Szkoda ze tak późno wpadłem na forum. Juz nie raz widziaLem pod kauflandem pare a4 i miałem ochotę podjechać ale nie wiedziałem o co chodziło. Teraz juz bede na pewno :hi:

a no widzisz , parę razy się zdarzyło ,że ktoś nie z Klubu podjechał :wink4: , no to zapraszam , tylko jeszcze termin spotu trzeba ustalić :good:
Opublikowano

wpadaj wpadaj na spciki przyjacielu .... fajni ludzie i w ogóle jest klimat :good:

Opublikowano

kumpel miał i mu to hulało , niestety nie wiem jak długo!! :cool1:

Opublikowano

A co w ogóle polecacie? Nie mam pojęcia co kupić. Miałem pioneera deh-6800

Opublikowano

kup sobie ori concert 300zł/szt , i tak nie będzie lepiej grało to nagłośnienie nokia , a wpasowanie kox