maciekg Opublikowano 12 Lipca 2007 Opublikowano 12 Lipca 2007 wymieniłem przy okazji łańcuch rozrządu. Wymieniles sam łańcuch bez napinacza?
cobradd Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 czy da się zdiagnozowac ktory popychacz stuka? u mnie jest to ewidentnie jeden, ale slyszalem ze do odnalezienia tego jednego felernego to trzeba miec duzo szczescia.
szkopek Opublikowano 22 Maja 2008 Opublikowano 22 Maja 2008 moja ma przejechane 133tys. i rano jak odbalam to stysze leciutki stukot przez jakies 2-3 sekundy, mam zalany polsyntetyk na takim byla jak ja kupilem
_Bartek_ Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Dobre pytanie zadał kolega Cobradd. Da się zdiagnozować który popychacz daje popalić? Mi też przy rannym odpalaniu postuka któryś... A wymieniać 20szt. to koszt 1000zł + wymiana Przebieg 180tys
Michal750 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zanim sznowne koleżeństwo wtopi forsę na szklanki, proponuję sprawdzić ciśnienie oleju. Jak zbyt niskie, szklanki nie pomogą. Remont lub swap.
Dev Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 zuzyte szklanki po demontazu mozna bardzo łatwo scisnąc jezeli idzie cięzko szklanka jest dobra najczesciej słychac ja podczas jazdy ok 30-40km/h na 2 biegu no i podczas rozruchu, ale tez i przy bardzo mocno rozgrzanym, starym lub nieodpowiednim oleju
Rekomendowane odpowiedzi