liquid8p Opublikowano 14 Listopada 2018 Autor Opublikowano 14 Listopada 2018 17 minut temu, MarcinL napisał: Do b8 lift będzie to pasować? Bratu się podoba i prosiłby o link do ogłoszenia. Będzie pasować, kierunkowskazy są takie same w a4/a5. 40 minut temu, werbel napisał: Ja spasuję, bo to osobiście mi nie leży i mam lotkę w tym miejscu, ale z ciekawości… jest jakieś gotowe rozwiązanie czy składasz sam z części? Jest gotowe rozwiązanie do sportbacka, do coupe niestety nie ma. W sumie to zamówiłem gotowy zestaw. Pasek LED przygotowany do podłączenia z dwustronną taśmą mocującą.
Kopter Opublikowano 16 Listopada 2018 Opublikowano 16 Listopada 2018 Ciekawa sprawa. Nie dawno myślałem sobie, że to 3 światło stop w A7 jest super i dlaczego nie ma takiego w A5 :P Czekam na efekt !
liquid8p Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2018 Tak więc 3 światło stop jak w a7 zamontowane. Nic w tym trudnego, ale dostęp w a5 coupe do tylnej szyby utrudnia sprawę. Wpadły jeszcze projektorki i ledy w przednie kierunkowskazy
kamelus_ Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Daj jakieś foty jak to jest zamontowane i jak wyglada jak nie świeci.
liquid8p Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2018 10 minut temu, kamelus_ napisał: Daj jakieś foty jak to jest zamontowane i jak wyglada jak nie świeci Zamontowałem to na taśmę dwustronną, przyklejoną do szyby. Trzyma bardzo mocno. Odmierzyłem dokładnie odległości i wyszło równo. Jak led się nie pali, to po prostu go nie widać. Jakieś foty porobię
slim44 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Opublikowano 12 Grudnia 2018 O tych dekorachze stali szlachetnej pierwszy raz słysze. Robią wrażenie chcialbym zobaczyć je na żywo
liquid8p Opublikowano 31 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2019 (edytowane) Ostatni element układanki, zderzak s-line plus na pokładzie Nie planuję już więcej modów, wszystko to co chciałem jest zrobione Edytowane 18 Lutego 2019 przez liquid8p
MaciekPL Opublikowano 2 Marca 2019 Opublikowano 2 Marca 2019 W dniu 31.01.2019 o 16:54, liquid8p napisał: Nie planuję już więcej modów, wszystko to co chciałem jest zrobione Jasne ? ? ? Widziałbym dekor tunelu w Black piano zrobiony, fajnie to wygląda z tymi naszymi dekorami.
kamelus_ Opublikowano 2 Marca 2019 Opublikowano 2 Marca 2019 Godzinę temu, MaciekPL napisał: Jasne ??? Widziałbym dekor tunelu w Black piano zrobiony, fajnie to wygląda z tymi naszymi dekorami. Tak wychodziło w oryginale z fabryki.
MaciekPL Opublikowano 2 Marca 2019 Opublikowano 2 Marca 2019 1 minutę temu, kamelus_ napisał: Tak wychodziło w oryginale z fabryki. Zgadza się, kolega ma jeszcze chyba 1nk założone.
liquid8p Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Opublikowano 3 Marca 2019 Dokładnie tak, piano black mi się w środku w ogóle nie podoba. Szkoda że audi nie zrobiło tunelu środkowego i ramki zegarów ze stali.
liquid8p Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Opublikowano 3 Marca 2019 Na wiosnę 2019 Czarne dekle + czarne zaślepki śrub + porównanie ori vs black
MaciekPL Opublikowano 3 Marca 2019 Opublikowano 3 Marca 2019 2 godziny temu, liquid8p napisał: Na wiosnę 2019 Czarne dekle + czarne zaślepki śrub + porównanie ori vs black Haha ostatnio pisałeś że papuguje w modach wczoraj podobne zdjęcia wrzuciłem.
liquid8p Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Opublikowano 3 Marca 2019 3 minuty temu, MaciekPL napisał: Haha ostatnio pisałeś że papuguje w modach wczoraj podobne zdjęcia wrzuciłem. Hehe, powiedzmy że zrewanżowałem się Miałem już wcześniej te graty i po twojej aktualizacji tematu, ja też postanowiłem się pochwalić
MaciekPL Opublikowano 3 Marca 2019 Opublikowano 3 Marca 2019 11 minut temu, liquid8p napisał: Hehe, powiedzmy że zrewanżowałem się Miałem już wcześniej te graty i po twojej aktualizacji tematu, ja też postanowiłem się pochwalić Chyba że tak ? Będę za jakiś czas w Poznaniu na 2-3tyg. Trzeba w końcu spotkać się na pogaduche.
liquid8p Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Opublikowano 3 Marca 2019 51 minut temu, MaciekPL napisał: Chyba że tak ? Będę za jakiś czas w Poznaniu na 2-3tyg. Trzeba w końcu spotkać się na pogaduche. Musowo
liquid8p Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2019 13 minut temu, RaV22K napisał: To może jakiś spot trzeba zrobić Możemy coś pomyśleć w najbliższym czasie :)
MaciekPL Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Godzinę temu, liquid8p napisał: Możemy coś pomyśleć w najbliższym czasie Może ogarnę fure do tego czasu ?
liquid8p Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2019 28 minut temu, MaciekPL napisał: Może ogarnę fure do tego czasu ? Przecież masz ogarniętą
Rekomendowane odpowiedzi