rs4wagon Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 hehe po dzisiejszej wizycie Piotrka u mnie chyba cos zacznie w koncu modzic tego padalca,nawet mu sie spodobala jazda na poduszkach co prawda z mala awaria ale ogarnieta w sekundzie Takze Pepe sam widzisz,jesli chcesz sie kolegowac to musza byc mody a pani musisz ukrucic temperament heh,pozdro
Pepe quattro Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Ooo tak po odwiedzinachh u ciebie bedzie grubo w tym roku. Glowa mi sie zryła troszke A o to pierwszy wiosseny modzik kratki z s4 Dolna troche nie pasuje ? Ktos doradzi jak ja ladnie tam wpasowac ?? Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez Pepe quattro
PatrykB6A4 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Skąd kolego zakupiłeś kratki? Ori?
kupczak90 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Dolny grill nie będzie pasować, musisz go rozebrać i samą kratkę dopasować do ramki z s-line wtedy będzie git
Pepe quattro Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Skąd kolego zakupiłeś kratki? Ori? Skąd kolego zakupiłeś kratki? Ori?Kratki ori z allegro od uzytkownika VW_CENTRUM ma najtaniej chyba na alledrogo za jedyne 900z Kupczak90 dzieki za porade obym tylko nie sp..... ________________________________ Kolejny mały modzik który cieszy oko. Gałeczka z a3 s-line pikowana po pracy bedzie zakładanie Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez Pepe quattro
bartekzks Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Witam. Jaki jest kolor tej gałki czarny czy siwy/szary ?? Bo szukam dla Siebie Pozdrawiam
Pepe quattro Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Galeczka zamontowana i prezentuje sie oto tak foteczka po naciagnieciu Bartekzks: kolor hmm chyba bardziej czarny niz szary ale nie tez intensywny czarny,ale po napastowaniu mleczkiem do skóry zrobila sie czarniejsza . A szukac koloru chyba nie ma co bo jak chcesz ori a3 sline to bedzie taka jak wszystkie
Tucholo Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Dobrze modzisz, widze grubo idzie, ale te lampy z tyłu są do wywalenia, ewidentnie. A jeśli chodzi o fotele, to jak już tak zostawiłeś te boczki,to może byś oddał do tapicera i wymienił to co jest beżowe, na taki kolor jaki boczków. By to inaczej się prezentowało, bo póki co tak wygląda jakby wszystko z innej parafi było. Powodzonka ?
Pepe quattro Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Opublikowano 2 Maja 2016 (edytowane) Dobrze modzisz, widze grubo idzie, ale te lampy z tyłu są do wywalenia, ewidentnie. A jeśli chodzi o fotele, to jak już tak zostawiłeś te boczki,to może byś oddał do tapicera i wymienił to co jest beżowe, na taki kolor jaki boczków. By to inaczej się prezentowało, bo póki co tak wygląda jakby wszystko z innej parafi było. Powodzonka A wiec tak lampyy heh mało komu sie widza.ale mysle ze jak je przyciemnie to bedzie to wygladalo.(Szkoda mi ich bo fajnie na ledowo dają. Co do wnetrza to jest troche jak z innej parafi rozpierdziel dzwi beda przerabiane i wyguszane jeszcze bardziej pod glosniki nastepnie Cale wnetrze oddam do tapicera mam ocohte to calkiem prserobic albo na czarno albo cos fajnego pojdzie w obszycie ale to zabawa na koniec będzie . Narazie zapowiedz majowa to :d:d ::. Hebelki 6 tlokow od porshe juz sie szykuja Zawias gwint AP czeka na zamówienie i felga 20" tez juz upatrzona i na promocjii turbinka k04 tez juz czeka I zarazem pełno dodatków tylkoo czass czasss na grubee modyy tylko niedziele mam wolną Pozdrawiam miłego śledzeniaa 0000 ____________________________________ I kolejny mały modzik. odrobina elegancji dzis wpadła za pare drobnych. ___________________ Upgrade lamp jak wam sie podobA Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez Pepe quattro
Nextpeace Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Według mnie przyciemnione ładnie siedzą, jak dla mnie naaajs Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
eryczek93 Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Masz taki sam kolor jak u mnie i widze bardzo podobny gust. Co do tych listew w chromie mega robota mega mi sie podoba koles ma podobnie u mnie w mieście i tez chcialem cos takiego zmodzic. Wg mnie jest kosa. Tylko ze klamki lipa A co do lamp to przyciemnione wygladaja duzo razy lepiej. Teraz moim skromnym zdaniem jest najsss Jaka masz zawieche kolego ?
rs4wagon Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 pany spokojnie,czuwam nad tym autem i w miare kieruje w dobra strone wiadomo kazdy ma swoj gust i Piotrkowi nie wszystko sie podoba co mi,ale w miare sie dogadujemy,Piotrek ma banie zryta po tygodniowym pobycie w austrii,tam napatrzyl sie aut co nie miara wiec planów ma multum...
Pepe quattro Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Opublikowano 3 Maja 2016 Klamki tak idą out przy polerce. A zawias hmm chyba Zwykly standardowy nic robionego ani s-line. Ale wkrotce wpada gwint AP :d
Pepe quattro Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Opublikowano 14 Maja 2016 I Doczekany gwint AP Coilovers
Pepe quattro Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Opublikowano 18 Maja 2016 Gwint wpadnie mam nadzieje w niedziele oczywiscie z nową Felą 19' 9J :d A tak sie prezentują listwy s4 na autku
Rekomendowane odpowiedzi