#Przemo# Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 ja co prawda 22-go mam firmową wigiljke ale chybo do 18:00 wytrzeźwieje i dojadę
Soseq Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Jesli mi nic nie wyskoczy to sie pojawie. Poznam was osobiscie
skrab Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 grubo fur w sensie dużo ludzi Diman Skrab - wpadaj - potwierdź to Cię na listę dorzucę - im więcej wiary tym lepsza atmosfera Miron jeszcze nie wiem ,ale ja mam ponad 200km to jest kawalek[emoji6] tąpniete z LG F60
miron78 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2015 grubo fur w sensie dużo ludzi Diman Skrab - wpadaj - potwierdź to Cię na listę dorzucę - im więcej wiary tym lepsza atmosfera Miron jeszcze nie wiem ,ale ja mam ponad 200km to jest kawalek[emoji6]tąpniete z LG F60 a to faktycznie - nie wiedziałem że masz taki kawałek Lista robi się spora a jeszcze pewnie jest dość sporo osób które są zawsze i wszędzie jak Arturo, Hamer, Tomaszu i kilka innych
skrab Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 grubo fur w sensie dużo ludzi Diman Skrab - wpadaj - potwierdź to Cię na listę dorzucę - im więcej wiary tym lepsza atmosfera Miron jeszcze nie wiem ,ale ja mam ponad 200km to jest kawalek[emoji6]tąpniete z LG F60 a to faktycznie - nie wiedziałem że masz taki kawałekPogranicze łódzkiego,a śląskiego czyli tak koło Radomskatąpniete z LG F60
Bulczas Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Jeśli tylko nie będę w trasie to będę
gregory Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) grubo fur w sensie dużo ludzi Diman Skrab - wpadaj - potwierdź to Cię na listę dorzucę - im więcej wiary tym lepsza atmosfera Miron jeszcze nie wiem ,ale ja mam ponad 200km to jest kawalek[emoji6]tąpniete z LG F60 A ja mam 1100km, tak więc te 200 to taki spacerek Mnie nikt nie przebije chyba... Edytowane 13 Grudnia 2015 przez gregory
diman Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 grubo fur w sensie dużo ludzi Diman Skrab - wpadaj - potwierdź to Cię na listę dorzucę - im więcej wiary tym lepsza atmosfera Miron jeszcze nie wiem ,ale ja mam ponad 200km to jest kawalek[emoji6]tąpniete z LG F60 A ja mam 1100km, tak więc te 200 to taki spacerek Mnie nikt nie przebije chyba...Ale ty masz a5 ty się nie liczysz ☺
Arturoo Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 grubo fur w sensie dużo ludzi Diman Skrab - wpadaj - potwierdź to Cię na listę dorzucę - im więcej wiary tym lepsza atmosfera Miron jeszcze nie wiem ,ale ja mam ponad 200km to jest kawalek[emoji6]tąpniete z LG F60 A ja mam 1100km, tak więc te 200 to taki spacerek Mnie nikt nie przebije chyba...Ja ...mam 2,5 i nie wiem, czy dojedzie Piszę jak krowie na rowie, że nie wiem, czy dojedzie... I na listę mnie wrzucili... Ehhh Nie chce by ktoś się nastawił , że będę(Przemo hasz hash ) i tu nagle klops, a mnie nie ma... Całkiem niepotrzebne rozczarowanie może być powodem nieroztropnych posunięć typu sznur i drzewo lub pociąg i crash test
skrab Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) Ale buraczycie ,co niektórzy,temat podłapany ....ha ha tąpniete z LG F60 Edytowane 14 Grudnia 2015 przez skrab
pajda Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Arturoo twoje może i nie dojedzie ale laweta na bank już TAK [emoji12]
horny devil Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 grubo fur w sensie dużo ludzi Diman Skrab - wpadaj - potwierdź to Cię na listę dorzucę - im więcej wiary tym lepsza atmosfera Miron jeszcze nie wiem ,ale ja mam ponad 200km to jest kawalek[emoji6]tąpniete z LG F60 A ja mam 1100km, tak więc te 200 to taki spacerek Mnie nikt nie przebije chyba...Ja ...mam 2,5 i nie wiem, czy dojedzie Piszę jak krowie na rowie, że nie wiem, czy dojedzie... I na listę mnie wrzucili... Ehhh Nie chce by ktoś się nastawił , że będę(Przemo hasz hash ) i tu nagle klops, a mnie nie ma... Całkiem niepotrzebne rozczarowanie może być powodem nieroztropnych posunięć typu sznur i drzewo lub pociąg i crash test Arturku gościu od lawety mówił że transport 2 padaczek też ogarnie. Moja też nie jest pewna jak widzisz
PrzemoS4 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Chcialbym sie pojawic...moze na chwile mimsie uda, tyle ze wczesniej trzeba bedzie wyjsc bo z buta chyba.....hahahahaha :)
Matek Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Wszystko zależy na którą pójdę do pracy ale z chęcią bym wpadł
Mario22 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Termin jest na tyle wcześnie żeby tak pokombinować żeby było ok.. Starać się bo szykuje się mega spocik... Naciapane z Z2
KarolH Opublikowano 15 Grudnia 2015 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Chcialbym sie pojawic...moze na chwile mimsie uda, tyle ze wczesniej trzeba bedzie wyjsc bo z buta chyba.....hahahahaha :) Jak uda mi się ugrać czasu to wpadnę i przybiorę Cie
Rekomendowane odpowiedzi