devey Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Pany, czy ten dziwny odgłos silnika to zapowiedź katastrofy ? Vag nie widzi żadnych błędów... https://youtu.be/_1_ZyP70ypY
piotrsob1 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Coś tam sobie piszczy pod maską Nagraj porządne filmidło z pod maski, najlepiej przy zdjętej górnej osłonie silnika, pojeździj kamerą powoli dookoła silnika , z jakością najlepszą z możliwych Jak taki filmik się obluka , to można spróbować coś podpowiedzieć
Ralen Opublikowano 15 Grudnia 2015 Opublikowano 15 Grudnia 2015 mam ten sam problem ale nie aż takie stadium u mnie też zaczęło coś ostatnio delikatnie popiskiwać, dokładnie identyczny pisk jak u Ciebie. U znajomego w E46 też to występuje.Przejeździłem tak już ze 3 tyś km i nic się nie dzieje więc może to jakieś łożysko się kończy?
Wasyl622 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Pasek od alternatora mam tak,samo piskni go tylko bez przesady preparat plak na pasek i odpal Zapewne bosh ja wymieniłem diagnozę szukałem kilka,dni dzieje sie tak,jak,auto dlugo,stoi lub jest wilgoć psikni na,pasek tylko na zewnątrz sliska strona problem ustanie Zapewne bosh ja wymieniłem diagnozę szukałem kilka,dni dzieje sie tak,jak,auto dlugo,stoi lub jest wilgoć psikni na,pasek tylko na zewnątrz sliska strona problem ustanie Zapewne bosh ja wymieniłem diagnozę szukałem kilka,dni dzieje sie tak,jak,auto dlugo,stoi lub jest wilgoć psikni na,pasek tylko na zewnątrz sliska strona problem ustanie
Ralen Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 u mnie to samo i mechanik dziś też powiedział ze to pasek. Nie ma się czego obawiać =)
Rekomendowane odpowiedzi