Leszek Odrzywolski Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Witam, mam pytanie do forumowiczów czy ktoś może zakładał gaz w Poznaniu w firmie "RODAN" albo słyszał jakieś opinie na temat tego gazownika? Z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi i pozdrawiam
House Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Dokładnie, to samo powiedzą na forum lpg Ciekawe jaki okres oczekiwania ? pewnie z miesiąc
Leszek Odrzywolski Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2016 Jestem umówiony na montaż instalacji więc okaże się jak pojeżdżę trochę i zobaczę jak to chodzi:) Wtedy coś konkretniej będę mógł opisać...
Kubal2216 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Też polecam PITEC. Mi założyli instalację do Toyoty Corolli, gdzie silnik średnio "lubi" gaz a po 60 tys km nic się nie dzieje.
Leszek Odrzywolski Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Opublikowano 5 Lutego 2016 Witam ponownie, Jestem po montażu instalacji do mojego auta, co prawda jest to świeża sprawa bo dopiero tydzień mam ją założoną ale jak narazie wszystko dziala bez zarzutu. Dobra współpraca z warsztatem, ustalenie szczegółów dotyczących przełącznika gazu, wlewu gazu i butli bez problemu, ale to norma:) Instalacja założona estetycznie, nie rzuca się w oczy po otwarciu maski. lekko uniesiona pokrywa na silniku ale to wynik tego że cala listwa z wtryskiwaczami zmieścila się pod spodem. Po jakiś 1-2 tys km mam jechać na sprawdznie ustawień tej instalacji tzw. przegląd zerowy. Na chwilę obecną z czystym sumieniem jestem w stanie polecić ten warsztat:) Oczywiście chodzi o firmę RODAN z poznania i instalacja BRC sequent 32. W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać
Rekomendowane odpowiedzi