MarcinOslo Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 (edytowane) Zaczelo dzialac w poniedzialek Kilka dni temu cos grzebalem w zielonym menu i chyba zmienilem serwer danych dla traffic na : G – TomTom (default) ,chociaz nie jestem pewny czy wczesniej tez to nie bylo wybrane bo jest to opcja domyslna. Co nie zmienia faktu ze teoretycznie to i tak nie ma prawa dzialac ,a dziala Edytowane 3 Czerwca 2016 przez MarcinOslo
wrclaguna Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Musze u siebie to sprawdzic A - NavteqB – INRIXC – DisabledD – DisabledE – DisabledF - Finkbeiner-TestserverG – TomTom (default)H - ARC
Sensei Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Musze u siebie to sprawdzic A - Navteq B – INRIX C – Disabled D – Disabled E – Disabled F - Finkbeiner-Testserver G – TomTom (default) H - ARC I jak tam u Ciebie ?
Sensei Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 (edytowane) Chopoki taka dziś sytuacja. Witamina Keldo i nic nie ruszane. O co kaman? Edytowane 5 Czerwca 2016 przez Sensei
wrclaguna Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 masz komunikat o licencji ? gdzies wyczytałem ze trzeba kilka razy zatwierdzac az załapie
Sensei Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 masz komunikat o licencji ? gdzies wyczytałem ze trzeba kilka razy zatwierdzac az załapie Nie ma żadnego komunikatu. Poprostu ruszyło....
Sensei Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 (edytowane) chodzi mi o to Edytowane 5 Czerwca 2016 przez Sensei
MarcinOslo Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Masz to samo co u mnie ,komunikat ze licencja stracila waznosc a Traffic dziala. Ja juz chyba wiem o co chodzi ,ale jesli to prawda to tak naprawde Traffic powinien dzialac u wszystkich ktorzy maja aktywowane mapy 2016 aktywatorem od Keldo
M4RK0 Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 Ja mam dokładane mmi 3g+, traffic online działał po aktywatorze keldo, ale od kilku dni lipa, pojawił się komunikat o nie ważnej licencji (wcześniej było info że ważna do listopada). Też tak macie? Jak to ogarnąć? Wgrać jeszcze raz witaminkę?
Sensei Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) Ja mam dokładane mmi 3g+, traffic online działał po aktywatorze keldo, ale od kilku dni lipa, pojawił się komunikat o nie ważnej licencji (wcześniej było info że ważna do listopada). Też tak macie? Jak to ogarnąć? Wgrać jeszcze raz witaminkę? Nie działa traffic? Sprawdzę u mnie. U mnie w polifcie nadal działa na witaminie od Keldo. Edytowane 5 Lipca 2016 przez Sensei
Deniro Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 idzie to u kogos kupic poza aso ? jaki koszt w aso ?
MarcinOslo Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 Ruskie z www.3Gplus.ru oferuja aktywacje Traffic dla kazdej jednostki ,ale kwota jaka wolaja jest "lekko" przesadzona .. chca 300Euro i wysylka jednostki MMI do nich do Moskwy ...
Deniro Opublikowano 13 Lipca 2016 Opublikowano 13 Lipca 2016 chyba ich pogieło jak 420zl w polsce kosztuje na 3 lata
MarcinOslo Opublikowano 13 Lipca 2016 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgadza sie ,ale w ASO kupisz tylko dla aut 2012 w gore gdzie 3G+ bylo fabrycznie ,jak ktos ma rezane 3G+ w aucie z np. 2010 to ASO nie pomoze Co nie zmienia ze 300Euro jest przegieciem.
Sensei Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgadza sie ,ale w ASO kupisz tylko dla aut 2012 w gore gdzie 3G+ bylo fabrycznie ,jak ktos ma rezane 3G+ w aucie z np. 2010 to ASO nie pomoze Co nie zmienia ze 300Euro jest przegieciem. Czyli jak mam auto 2012 i rezane 3g+ to kupię aktywację w ASO? Aktywacja idzie po VINIE?
Deniro Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 w rezanym nie kupisz licencji musi byc ori
hispano73 Opublikowano 31 Lipca 2016 Opublikowano 31 Lipca 2016 Masz to samo co u mnie ,komunikat ze licencja stracila waznosc a Traffic dziala. Ja juz chyba wiem o co chodzi ,ale jesli to prawda to tak naprawde Traffic powinien dzialac u wszystkich ktorzy maja aktywowane mapy 2016 aktywatorem od Keldo A u mnie na odwrot. Wgralem soft 900 i Traffic "zniknal" a wczesniej mialem licencje do 8.2017. .Teraz tez mi wyswietla komunikat ze licencja stracila waznosc ale nadal chodzi Google i Audi connect(mam zamontowane na Malinie i ruszylo ze skryptem robionym pod soft 767. Takze chociaz to nadal chodzi ).
Rekomendowane odpowiedzi