tusik92 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2016 Świece sprawdzone, wszystkie sprawne. Sprawdzone sposobem kabel do akumulatora i na świece - wszystkie iskrzyły. Prawdopodobnie mam zepsuty czujnik temperatury, jutro rano będę to jeszcze raz sprawdzał komputerem.
nik23 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Wypnij czujnik i wtedy spróbuj odpalić
maq Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) To, że iskrzą nie znaxczy że sąna pewno i na 100% sprawne .Tak jak Ci pisałem sprawdź je multimetrem. U mnie dwie miały 0 a jedna coś jak pamiętam koło 70 om- ona pewnie też by iskrzyła a jej sprawność była już żadna. Edytowane 7 Stycznia 2016 przez maq
sebul Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 i d*pa.....dzois 2.5 na plusie a spod pracy nie odpalil.... dopiero za ktoryms razem ;/ kasa na aku nieptorzebnie wydana ;/
tusik92 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2016 Problem rozwiązany. Na słabym i nie doładowanym akumulatorze komputer po prostu nie zagrzewał świeczek. Wystarczyła wymiana na nowy i już wszystko hula. Czasem jeden mały szczegół a ile potrafi przysporzyć problemów
Rekomendowane odpowiedzi