Muskel1 Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 29 minut temu, Góral65 napisał(a): Lampy przerabiane. Może tam jest gdzieś problem. Z parametryzacją nie da się raczej samego kierunku źle wgrać. Wgrywasz, z tego co pamiętam, 6 zestawów danych EU i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 18 minut temu, Muskel1 napisał(a): Z parametryzacją nie da się raczej samego kierunku źle wgrać. Ten co mi przerabiał lampy zrobił mi już chyba 6-7 kompletów i nigdy nie miałem problemu, ale nie wykluczam że tam jest problem, na razie nie mam nic na podmiankę. Parametryzację też nie robiłem pierwszy raz dlatego troszkę mnie to zaskoczyło. Problem nie jest z kierunkiem bo one normalnie mrugają tylko kontrolka na desce dwa razy szybciej mruga i to jest dla mnie dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Lampy LED? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 10 minut temu, Muskel1 napisał(a): Lampy LED? Chyba jeden był rodzaj IMG_3833.mov Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Są jakieś błędy w sterownikach? Wrzuć pełny autoscan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 55 minut temu, Muskel1 napisał(a): Są jakieś błędy w sterownikach? Wrzuć pełny autoscan. Nie mam żadnych błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Może wgraj na nowo zestawy danych do BCM2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 (edytowane) 9 minut temu, Muskel1 napisał(a): Może wgraj na nowo zestawy danych do BCM2. Robiłem to już kilka razy i nic nie pomogło. W przyszłym tygodniu będę miał możliwość podmienić z innego autka lampy to będzie można coś wykluczyć. Edytowane 15 Maja 2023 przez Góral65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 To tylko przy lewym kierunku tak jest czy obie strony tak samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arris_88 Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 Miałem taki przypadek - źle dobrana parametryzacja. Zobacz że jak otworzysz klapę to zamiast lampki od kierunkowskazu miga ta od stopu. Porównaj sobie to z taką samą Q5 a będziesz wiedział. W Szczecinie ogarnąłbym temat od ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 14 minut temu, arris_88 napisał(a): Miałem taki przypadek - źle dobrana parametryzacja. Zobacz że jak otworzysz klapę to zamiast lampki od kierunkowskazu miga ta od stopu. Porównaj sobie to z taką samą Q5 a będziesz wiedział. W Szczecinie ogarnąłbym temat od ręki. Co masz na myśli pisząc źle dobrana parametryzacja? nie ten kontener danych? próbowałem kilkoma dostępnymi o tym samym numerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 20 godzin temu, Muskel1 napisał(a): To tylko przy lewym kierunku tak jest czy obie strony tak samo? Obie strony tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 14 minut temu, Góral65 napisał(a): próbowałem kilkoma dostępnymi o tym samym numerze. A zaznaczałeś przy wgrywaniu Erase Full Memory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 33 minuty temu, Muskel1 napisał(a): A zaznaczałeś przy wgrywaniu Erase Full Memory? Hmm. nie kojarzę, raczej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 Masz po lewej stronie kwadracik, który powinien być zaznaczony przy wykonywaniu parametryzacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 19 minut temu, Muskel1 napisał(a): Masz po lewej stronie kwadracik, który powinien być zaznaczony przy wykonywaniu parametryzacji. Sprawdzę a raczej spróbuję wieczorem, ten kwadracik zaznaczamy przy każdej parametryzacji? nie zależnie od sterownika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 Przy każdej. Takie info dostałem z supportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuPiotrek Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 Daj znać czy udało się zagrać te światła, być może ten checkbox to winowajca nie działającej dynamiki u mnie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 32 minuty temu, wuPiotrek napisał(a): Daj znać czy udało się zagrać te światła, być może ten checkbox to winowajca nie działającej dynamiki u mnie ... Jaki checkbox? Dynamika działa tylko jeżeli BCM2 obsługuje dynamiczne kierunki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 16 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Przy każdej. Takie info dostałem z supportu. Znowu jakieś cyrki mi się dzieją, wczoraj nie chciał połączyć się ze sterownikiem podczas parametryzacji, odpiąłem klemę na całą noc i nic nie pomogło, wejść w sterownik normalnie mogę i zmieniać dopasowania a tutaj blokada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi