jedrekx Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 przecież A5 to wersja Coupe A4.. więc jak mieli zrobić inny środek? tak samo jest przecież w A6 i A7. mi się nowa piątka bardzo podoba!
darusch Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 przecież A5 to wersja Coupe A4.. Dokładnie. Praktycznie to ten sam model.W firmie gdzie pracuje robimy progi do B9. A4 od A5 różni się tylko dwoma detalami. Tak naprawdę to ta sama część w dwóch modelach.Jak dla mnie wygląda przyzwoicie. Trochę mało agresywny przód. W środku mega.
erchi Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Za wysoki tył. Przód nijaki. Ogólnie na zdjęciach bez szału.
T-żółw Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 kolejna nuda od audi , przynajmniej sąsiedzi nie będą zazdrościć
Kopter Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Moim zdaniem dużo straciła z agresjii poprzedniego modelu. Za bardzo grzeczna. Natomiast wnętrze jest genialne. Siedziałem ostatnio w nowej a4 i moim zdaniem przepaść w porównaniu do poprzedniej. Świetny patent z przesunięciem pokrętła mmi przed gałkę od automatu i cofnięcie tej gałki mocno do tylu. Bardzo fajnie leży na niej nadgarstek podczas obsługi pokrętła mmi. Ciekawe tylko czy nie będzie to przeszkadzać w wersji z manualem
turdzi Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Dzis byłem na prezentacji i oblookalem nowa A5.Na żywo wyglada na prawdę fajnie.
mebleusz Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 ten przód jakoś mi zalatuje trochę mercedesem, chodzi o wypukłe lampy. No nie wiem nie wiem
jedrekx Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 Widziałem na żywo, siedziałem w środku... zakochałem się
MarcinOslo Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Troche cisza w tym temacie wiec moze chociaz kilka fajnych (wedlug mnie) fotek dodam na jakie trafilem ,niebieska Eska jest ...
Rekomendowane odpowiedzi