Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:kox:
  • Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 309,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oj, to mój błąd, oglądałem i wydawało mi się, że mówili 20 punktów :embarrassed:

Nie zwracaj na to uwagi. To, co mówi Borowczyk pozostawia wiele do życzenia :naughty:
Opublikowano

BRAWO ROBERT :kox:

Opublikowano

Genialny wyścig, bravo !

Opublikowano

Oj, to mój błąd, oglądałem i wydawało mi się, że mówili 20 punktów :embarrassed:

Nie zwracaj na to uwagi. To, co mówi Borowczyk pozostawia wiele do życzenia :naughty:

Co chwile się mota :polew:

Teraz jest studio i lookne na start jaki był bo przespałem :decayed:

Opublikowano

:> :> :> piekny wyscig.jeden z lepszych w ostatnich czasach---- :notworthy: :notworthy: :notworthy:brawo :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

Co chwile się mota :polew:

Teraz jest studio i lookne na start jaki był bo przespałem :decayed:

Ja też niestety wstałem w połowie wyścigu , ale i tak dobrze, bo nie planowałem dzisiaj się zrywać
Opublikowano

YEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:

BRAWO ROBERT!

Opublikowano

Start rewelacja.esencja wyścigu. Obrona Roberta przed Hamiltonem pierwsza klasa. Końcówka wyścigu wielkie emocje. Oby każdy wyścig w tym sezonie był taki. BRAWO KUBICA.

Opublikowano

Wlasnie tez to zauwazylem ze ta obrona przed Hamiltonem byla wlasnie tym co wyroznia wielkich kierowcow od bardzo dobrych kierowcow. :good:

Opublikowano

:thumbdown: nuuuda...

:decayed: nuda na tym forum, bo wyścig z@jebisty! :kox: Robert rewelacja :kox:

Hamilton pal gumę! :polew: Akcja Webbera - ale urwał :naughty: Szkoda, że Button był pierwszy :disgust: Dla mnie podium powinno być takie: 1. Kub, 2. Mas, 3. Alo :kox:

Warto było wstać... a teraz chyba się prześpię :D

Opublikowano

PIĘKNY WYŚCIG!!!

Świetna jazda KUB, wielkie emocje od początku do końca - i to w tym wyścigu było najlepsze!

Szokuje ogromna ilość błędów WEB, HAM nadaje się do palenia gumy - leszcz, ALO i MAS spokojna jazda z dobrym rezultatem, KUB pokazał klasę i to że jest DOSKONAŁYM kierowcą!

Opublikowano

Super wyścig :cool1: Gratulacje dla Hamiltonka :naughty: ma chłopak potencjał :gwizdanie:

Opublikowano

Świetny wyścig!!!! dokładnie Tygrys -"obrona przed Hamiltonem byla wlasnie tym co wyroznia wielkich kierowcow od bardzo dobrych kierowcow. " :good: :good:

Opublikowano

Super wyścig :cool1: Gratulacje dla Hamiltonka :naughty: ma chłopak potencjał :gwizdanie:

Wyjątkowo spodobał mi sie teks Zientara.

"W F1 Szybki bolid musi iść w parze z rozumem kierowcy, a Maclaren dzisiaj pokazał, że jest szybszy niż rozum Hamiltona"

Yebuem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

dobre :polew:

Opublikowano

Oni dużo głupot wygadują - trzeba mocno uważać na te ich komentarze :thumbdown:

Button wygrał absolutnie zasłużenie i teksty typu "szkoda" są zupełnie nie na miejscu.

Dobrze, że ma ładną narzeczoną, bo bałem się, że Borowczyk zacznie się jarać matką Pietrova... :naughty:

Co do Pietrova - szkoda. Punkty były w zasięgu.

To jest tor, to był wyścig, a nie jakaś procesja jaka będzie w Walencji, czy Szanghaju. Obym się mylił :gwizdanie:

Opublikowano

Oni dużo głupot wygadują - trzeba mocno uważać na te ich komentarze :thumbdown:

Button wygrał absolutnie zasłużenie i teksty typu "szkoda" są zupełnie nie na miejscu.

Dobrze, że ma ładną narzeczoną, bo bałem się, że Borowczyk zacznie się jarać matką Pietrova... :naughty:

Co do Pietrova - szkoda. Punkty były w zasięgu.

To jest tor, to był wyścig, a nie jakaś procesja jaka będzie w Walencji, czy Szanghaju. Obym się mylił :gwizdanie:

Oczywiście, że zasłuzone zwycięstwo Buttona. Tak samo jak jemu dobrze się ułożył wyścig, podobne szczęście miał Robert. Tym bardziej, że to team Buttona podjął ryzyko w odpowiednim momencie i sie opłaciło.
Opublikowano

Bałem się, że Roberta objedzie pod koniec Hamilton i Webber. Jednak decyzja o jechaniu do końca na jednych gumach była dobra :good:

Zatem Hamilton może też by wskoczył na podium :mysli:

Opublikowano

Wyścig REWELACJA!!!Dawno takiego nie było! :notworthy::good::notworthy:

Robert Kubica po raz kolejny potwierdził swój OGROMNY talent i umiejętności.

Szkoda, że Buttonowi udało się wyprzedzić Roberta zaraz po zmianie kół.

Ogólnie bardzo dobra jazda mistzra świata (trzeba to przyznać, chociaz za nim nie przepadam)

Wielkie brawa dla MECHANIKÓW i STRATEGÓW Renault'a!!!!!! :good:

Alonso pokazał klasę, Schumi i Rosberg bardzo, bardzo słabo moim zdaniem.

Hamilton po raz kolejny pokazał, że szybko jedzie, ale o dbaniu o ogumienie nie ma zielonego pojęcia(wstyd :polew:)

Webbera chyba zjadła trema i za bardzo chciał wygrać w swoim domowym wyścigu(szkoda)

Ogólnie cieszy bardzo dobre tempo wyścigowe w zespole Kubicy

GRATULACJE!!!

Oby dalej byli w stanie tak się rozwijać :>