Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rosberg to d*pa. Jakby Sennie powiedzieli ze nie ma wyprzedzać to by im powiedział ze on jedzie żeby wygrywać a nie jechać w kolejce i albo wyprzedził albo rozjebal auto i miał wszystko w d*pie.

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 309,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Chyba rosberg troszkę wkurww będzie :decayed:

Opublikowano

Trochę ???? :D

Opublikowano

No może delikatnie więcej niż troszkę :grin: Wyścig fajny, sporo ciekawych rzeczy się działo. Ale sytuacja hamilton-rosberg psuje ten sport :thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Opublikowano

Slyszeliscie wywiad? Chyba wszyscy byli w humorze " nie chce mi sie z tobą gadać" :]

Opublikowano

a ja nie ogladalem bo musiales isc do roboty :kwasny::doh:

orientuje sie ktos czy mozna gdzies zobaczyc/pobrac ten wyscig jeszcze raz?

Opublikowano

Jutro o 13:50 powtórka na Polsat Sport Extra, wtorek 11:20, czwartek 13:30 :)

Opublikowano

Widac po dzisiejszym kto ma szersze plecy u przelozonych

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Szkoda że wieczorem nie ma a nie w tych godzinach..

Opublikowano

dzieki za info, ale na szczescie znalazlem na necie i sciaglem sobie caly wyscig :decayed: wlasnie skonczylem go ogladac:wink:

wyscig bardzo ciekawy jednak ustawianie pozycji przez szefostwo wszystko zjebalo :kwasny:

w pitstopach masakra byla hehe

szkoda mi buttona bo dobrze jechal

Opublikowano
  • Autor
widok z kokpitu :naughty:
Opublikowano
Rosberg to d*pa. Jakby Sennie powiedzieli ze nie ma wyprzedzać to by im powiedział ze on jedzie żeby wygrywać a nie jechać w kolejce i albo wyprzedził albo rozjebal auto i miał wszystko w d*pie.

nie porównuj f1 z lat 84-94 do f1 z teraz. team orders dozwolone. :decayed:

Opublikowano

Mniejsza o reguły - mi chodziło o charaktery kierowców wyscigowych. Tych prawdziwych- którzy zasługują na podziw nie da sie ujarzmic.

Opublikowano

Dobre

Opublikowano

Mniejsza o reguły - mi chodziło o charaktery kierowców wyscigowych. Tych prawdziwych- którzy zasługują na podziw nie da sie ujarzmic.

Kiedyś mieli wieksze możliwosci pod tym względem. Teraz nawet Kimi jezdzi "ostrożnie", stary schumacher to samo a raczej nie jest to zasługa kompletnej zmiany charakteru

PS.

dziś nikt nikomu nie wjeżdza w tył bolidu zeby przessądzic losy tytułu. tak jak to zrobił schumi w adelajdzie wbijając sie w hilla ::decayed:

Opublikowano

Kiedyś mieli wieksze możliwosci pod tym względem. Teraz nawet Kimi jezdzi "ostrożnie", stary schumacher to samo a raczej nie jest to zasługa kompletnej zmiany charakteru

PS.

dziś nikt nikomu nie wjeżdza w tył bolidu zeby przessądzic losy tytułu. tak jak to zrobił schumi w adelajdzie wbijając sie w hilla ::decayed:

W czasach gdzie piloci płaca teamowi zeby mogli jeździć w F1 to rzeczywiście wielu nie może zbytnio podskakiwac. Ale jak masz 3 świeże tytuły mistrza to możesz sobie na trochę chamstwa pozwolić ;)

Co innego Rosberg Albo Webber ha ha! :D