Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze pewnie trochę czasu minie zanim wróci do wyścigów ale cieszy fakt, że dochodzi do zdrowia! :good:

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 308,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Solberg jezdzil w rajdach milion lat i pod koniec swojej kariery w subaru jezdzil gorzej niz jezdzilaby moja babcia

Nie wiem na ile interesujesz się rajdami, ale pisząc takie teksty chyba nie bardzo.

Wiedziałbyś że Solberg w tym sezonie prywatną "zabytkową" Xsarą jeździ lepiej niż wcześniej fabrycznym nowym Subaru :gwizdanie:

Kierowcy BMW w tym sezonie też jeżdżą jak babcie...

Ale czy dlatego że brak im umiejętności? :mysli:

Opublikowano

Solberg jezdzil w rajdach milion lat i pod koniec swojej kariery w subaru jezdzil gorzej niz jezdzilaby moja babcia

Nie wiem na ile interesujesz się rajdami, ale pisząc takie teksty chyba nie bardzo.

Wiedziałbyś że Solberg w tym sezonie prywatną "zabytkową" Xsarą jeździ lepiej niż wcześniej fabrycznym nowym Subaru :gwizdanie:

Tak trudno wysnuc wniosek, iz kolega wustyle zastosował swoiste uproszczenie, celem dosadnego zobrazowania huśtawki formu Subaru jak i jego samego. Zresztą element prowokacji równiez znalazł ujście w jego dygresji.

Opublikowano

Tak trudno wysnuc wniosek, iz kolega wustyle zastosował swoiste uproszczenie, celem dosadnego zobrazowania huśtawki formu Subaru jak i jego samego. Zresztą element prowokacji równiez znalazł ujście w jego dygresji.

heh... dobry tekst endriuu :good:

a co tu tak cicho o Alonso?

bo sytuacja chyba się klaruje powoli...

Alonso -> Ferrari (3 + 3 lata podobno)

Raikonen (czy jak to się pisze) -> McDonald

Kubica pewnie w Renault

a Heidfeld w Wiliams'ie...

Opublikowano

Myślę że Solberg w nowym sezonie jednoznacznie rozwieje wszelkie wątpliwości.

W którąkolwik stronę :kox:

A co z Alonso? No halo, poczytaj linki na poprzedniej stronie...

Opublikowano

Adams:

Interesowalem sie kiedys rajdami, kiedy za kierownica siedzial moj idol Carlos Seinz

Pamietam, ze bracia Solbergowie jezdzili wtedy rewelacyjnie (co w zasadzie i dzis potwierdza regule, ze skandynawowie sa swietnymi kierowcami)

Chodzi mi nadal o to, ze nawet najlepszy kierowca w niezbyt dobrym aucie nie bedzie mial wynikow i to wlasnie stalo sie z teamem Subaru WRC, a jesli jest mozliwosc odejscia ze sportu lub z jakiejs jego dziedziny w glorii slawy to trzeba to wykorzystac

Mocno to przerysowalem, nie ma co sie spinac :wink4:

Opublikowano

eeee, toyota juz raz straszyla

Opublikowano

Adams:

Interesowalem sie kiedys rajdami, kiedy za kierownica siedzial moj idol Carlos Seinz

taki idol , że nazwiska nie potrafisz poprawnie napisać :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

ale też go lubiłem , no i Colina :kox:

Opublikowano

a wiesz ze przed chwila doslownie zauwazylem, ze zle napisalem nazwisko? :):hi:

Opublikowano

a wiesz ze przed chwila doslownie zauwazylem, ze zle napisalem nazwisko? :):hi:

zdarza sie nawet najlepszym :wink4:

Opublikowano

taki idol , że nazwiska nie potrafisz poprawnie napisać :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Bo trochę już zapomniany :tongue4:

Mocno to przerysowalem, nie ma co sie spinac

Spoko :wink4:

Opublikowano

http://f1.wp.pl/kat,101074,title,Oficjalnie-Alonso-w-Ferrari,wid,11549369,wiadomosc.html

wszędzie o tym piszą :thumbdown:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 21:45_________________________________________________http://www.formula1.com/news/headlines/2009/9/10015.html

http://www.ferrari.com/Italian/News/Pages/090930_Fernando_Alonso.aspx

Czyli w 100% potwierdzone.

Opublikowano

Czyli Kubica koniec końców w Brownie. i bardzo dobrze.

Opublikowano

Czyli Kubica koniec końców w Brownie. i bardzo dobrze.

a gdzie to niby wyczytałeś :gwizdanie: