Opublikowano 4 Października 200916 l kubica nie bedzie jezdzil w toyocie, a szkoda bo mogł by tam powalczyc w przyszlym sezonie http://f1.wp.pl/kat,48594,title,Kubica-nie-dla-Toyoty-Stracilismy-go,wid,11559512,wiadomosc.html[br]Dopisany: 04 Październik 2009, 16:06_________________________________________________robert znalazl sie za nickiem z dwoch powodów 1 wczesniej przyblokowal go raikonen i to spowolnilo jego tempo, 2 dlugo był na drugim pitstopie 7,7 , mogli go wczesniej wypuscic i by był przed niemcem , a tak to było jak bylo
Opublikowano 4 Października 200916 l Wina Raikonena jego by nie wyprzedził nie mial predkosci takze nic by nie zmienilo czy heidf wyjechal by prze KUB czy nie widzieliscie ile juz za raikonenem stracil do butona ;/
Opublikowano 4 Października 200916 l ogólnie to wypada być obiektywnym Panowie Robert dał ciała na starcie jak mało kto z czołówki... Button też go mignął jak chciał... ale to było do przewidzenia
Opublikowano 4 Października 200916 l ogólnie to wypada być obiektywnym Panowie Robert dał ciała na starcie jak mało kto z czołówki... Button też go mignął jak chciał... ale to było do przewidzenia Jak to dał ciała?Stracił tylko jedną pozycję, na rzecz Kovalainena, który nie dość, że lżejszy, to jeszcze z KERSem.
Opublikowano 4 Października 200916 l w widoku z góry wyraźnie było widać że coś się stało... wszyscy ruszyli razem a on został
Opublikowano 4 Października 200916 l Być może nie zauważyłem tego, ale jakoś to dziwnie brzmi. Skoro "zaspał", to jakim cudem wyprzedził go tylko Heiki?
Opublikowano 5 Października 200916 l Autor Brawo a tak dużo nie brakowało :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: http://www.rajdy.v10.pl/Michal,Kosciuszko,wicemistrzem,swiata,JWRC,35948.html
Opublikowano 5 Października 200916 l Według mnie to Robert zaspał ale nie na starcie tylko jak go Button wyprzedził Zrobił go jak nowicjusza całe szczęscie że pózniej nie dał się wyprzedzić przez Alonso
Opublikowano 5 Października 200916 l http://sport.interia.pl/formula-1/formula-1/news/renault-jutro-zaangazuje-roberta-kubice,1378135 Ciekawe, czy to prawda?! Wąski wystąp do raportu
Opublikowano 5 Października 200916 l Button też go mignął jak chciał... ale to było do przewidzenia Od pewnego czasu czytam Twoje posty w podobnym tonie i zastanawiam się na jakim kanale Ty oglądasz relacje z wyścigów? Chyba że z roku 2007... ogólnie to wypada być obiektywnym Panowie Wypada obiektywnie przyznać że kierowca który notuje najlepszy czas okrążenia i odrabia po 1s do poprzednika nie jest słabeuszem. Niestety trzeba też przyznać, że specyfika F1 nie daje takich możliwości wyprzedzania jak np. WTCC, stąd mnie obeznani z tematem widzowie mogą mieć kłopoty z poprawną oceną możliwości startujących kierowców W nowym sezonie będzie łatwiej to zrozumieć - nie będzie tankowań, więc szanse się wyrównają
Opublikowano 5 Października 200916 l Button też go mignął jak chciał... ale to było do przewidzenia Od pewnego czasu czytam Twoje posty w podobnym tonie i zastanawiam się na jakim kanale Ty oglądasz relacje z wyścigów? Chyba że z roku 2007... ogólnie to wypada być obiektywnym Panowie Wypada obiektywnie przyznać że kierowca który notuje najlepszy czas okrążenia i odrabia po 1s do poprzednika nie jest słabeuszem. Niestety trzeba też przyznać, że specyfika F1 nie daje takich możliwości wyprzedzania jak np. WTCC, stąd mnie obeznani z tematem widzowie mogą mieć kłopoty z poprawną oceną możliwości startujących kierowców W nowym sezonie będzie łatwiej to zrozumieć - nie będzie tankowań, więc szanse się wyrównają własnie jak to bedzie z tymi tankowaniami przeciez im nie starczy paliwa zeby przejechac 60 okrązeń
Opublikowano 5 Października 200916 l bak bedzie 2x wiekszy. http://www.f1ultra.pl/index.php/wiadomosci-f1/115672-zakaz-tankowania-w-2010-plusy-i-minusy.html
Opublikowano 5 Października 200916 l Autor http://sport.interia.pl/formula-1/formula-1/news/renault-jutro-zaangazuje-roberta-kubice,1378135 Ciekawe, czy to prawda?! Wąski wystąp do raportu Jestem [br]Dopisany: 05 Październik 2009, 21:45_________________________________________________ Z punktu widzenia kibica - same zalety a dlaczego ?
Opublikowano 5 Października 200916 l Button też go mignął jak chciał... ale to było do przewidzenia Od pewnego czasu czytam Twoje posty w podobnym tonie i zastanawiam się na jakim kanale Ty oglądasz relacje z wyścigów? Chyba że z roku 2007... ogólnie to wypada być obiektywnym Panowie Wypada obiektywnie przyznać że kierowca który notuje najlepszy czas okrążenia i odrabia po 1s do poprzednika nie jest słabeuszem. Niestety trzeba też przyznać, że specyfika F1 nie daje takich możliwości wyprzedzania jak np. WTCC, stąd mnie obeznani z tematem widzowie mogą mieć kłopoty z poprawną oceną możliwości startujących kierowców W nowym sezonie będzie łatwiej to zrozumieć - nie będzie tankowań, więc szanse się wyrównają dobre... no ale nie mam w zwyczaju nikogo obrażać na forum więc po prostu zmusiłeś mnie kolego żebym posiedział trochę na youtube... najlepiej było widać to z kamery na śmigłowcu ale niestety nie znalazłem... więc musi Ci wystarczyć to PS: chyba 2009
Opublikowano 5 Października 200916 l http://sport.interia.pl/formula-1/formula-1/news/renault-jutro-zaangazuje-roberta-kubice,1378135 Ciekawe, czy to prawda?! Wąski wystąp do raportu Jestem :tongue4 A raport [br]Dopisany: 05 Październik 2009, 21:55_________________________________________________http://sport.interia.pl/formula-1/formula-1/news/to-juz-przesadzone-kubica-w-renault,1378231
Opublikowano 5 Października 200916 l Hiszpan rekomendował Polaka jako swojego następcę w ekipie Renault. :gwizdanie:
Opublikowano 6 Października 200916 l Button też go mignął jak chciał... ale to było do przewidzenia Od pewnego czasu czytam Twoje posty w podobnym tonie i zastanawiam się na jakim kanale Ty oglądasz relacje z wyścigów? Chyba że z roku 2007... ogólnie to wypada być obiektywnym Panowie Wypada obiektywnie przyznać że kierowca który notuje najlepszy czas okrążenia i odrabia po 1s do poprzednika nie jest słabeuszem. Niestety trzeba też przyznać, że specyfika F1 nie daje takich możliwości wyprzedzania jak np. WTCC, stąd mnie obeznani z tematem widzowie mogą mieć kłopoty z poprawną oceną możliwości startujących kierowców W nowym sezonie będzie łatwiej to zrozumieć - nie będzie tankowań, więc szanse się wyrównają dobre... no ale nie mam w zwyczaju nikogo obrażać na forum więc po prostu zmusiłeś mnie kolego żebym posiedział trochę na youtube... najlepiej było widać to z kamery na śmigłowcu ale niestety nie znalazłem... więc musi Ci wystarczyć to PS: chyba 2009 I na tym filmiku widac tylko i wylacznie jak wlasnie Kovalainen wyprzedza Roberta na starcie ktory nie przyspal. Mial poprostu ciezszy bolid i bez KERS`u wiec nie wiem o czym Ty mowisz ...
Opublikowano 6 Października 200916 l no to w takim razie ja to inaczej widzę ogłosili już oficjalnie co z Robercikiem ?