domjenick Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 uwierz mi, że warto...choćby po to,żeby zobaczyć wyścig dłuższy niż normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 uwierz mi, że warto...choćby po to,żeby zobaczyć wyścig dłuższy niż normalnie może jutro się skusze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adams78 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Chodziło mi o jego harakter. Nie rzuca sie jak inni tylko zawsze opanowany i jakby bez swojego zdania. Jak mu każą tak on przyklaszcze i tyle. i o to mi chodziło Bez wątpienia ma swoje zdanie, jest szanowany i lubiany przez innych kierowców. A że nie plecie głupot i wie co mówi? Może jest nieco bardziej kulturalny i inteligentny niż inni? I umie jechać zespołowo :gwizdanie: Lubię oglądać jak Lewis się ściga, ale sztuka polega na dotarciu do mety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daimos Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Zespół Lotus Renault potwierdził dziś, że w przyszłorocznym składzie kierowców znajdzie się Kimi Räikkönen http://motorsport24.pl/Artykul.82+M57e81ce8396.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Zespół Lotus Renault potwierdził dziś, że w przyszłorocznym składzie kierowców znajdzie się Kimi Räikkönen http://motorsport24.pl/Artykul.82+M57e81ce8396.0.html czyli Robert już na pewno nie wróci do Renault Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daimos Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 ...czyli Robert już na pewno nie wróci do Renault Na 100%, a szczegóły pewnie poznamy na początku przyszłego roku jak oficjalnie skończy mu się kontrakt z Renault, na pewno ma już przygotowaną opcje i to od dłuższego czasu, inaczej nie byłoby tylu nieporozumień na linii Kubica-Ranault Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Zespół Lotus Renault potwierdził dziś, że w przyszłorocznym składzie kierowców znajdzie się Kimi Räikkönen http://motorsport24.pl/Artykul.82+M57e81ce8396.0.html czyli Robert już na pewno nie wróci do Renault Z jednej strony się cieszę, bo Raikkonen to mój idol i ulubiony kierowca F1 i brakowało mi go bardzo, z drugiej strony przykro, że zajmuje miejsce Roberta, ale tu już okoliczności zaważyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 ...czyli Robert już na pewno nie wróci do Renault na pewno ma już przygotowaną opcje i to od dłuższego czasu, inaczej nie byłoby tylu nieporozumień na linii Kubica-Ranault też tak uważam,że ma miejsce juz w jakimś innym zespole najprawdopodobnie w Ferrari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 ...czyli Robert już na pewno nie wróci do Renault na pewno ma już przygotowaną opcje i to od dłuższego czasu, inaczej nie byłoby tylu nieporozumień na linii Kubica-Ranault też tak uważam,że ma miejsce juz w jakimś innym zespole najprawdopodobnie w Ferrari znowu trzeba bedzie ciuchy teamowe zmieniac!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 ...czyli Robert już na pewno nie wróci do Renault na pewno ma już przygotowaną opcje i to od dłuższego czasu, inaczej nie byłoby tylu nieporozumień na linii Kubica-Ranault też tak uważam,że ma miejsce juz w jakimś innym zespole najprawdopodobnie w Ferrari znowu trzeba bedzie ciuchy teamowe zmieniac!!! :polew: :polew: No ja mam koszulkę BMW Saubera już tylko do "prac domowych" :D A jeszcze niedawno obnosiłem się dumnie po ulicy z logo BMW i Petronasa na piersi.... :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 ...czyli Robert już na pewno nie wróci do Renault na pewno ma już przygotowaną opcje i to od dłuższego czasu, inaczej nie byłoby tylu nieporozumień na linii Kubica-Ranault też tak uważam,że ma miejsce juz w jakimś innym zespole najprawdopodobnie w Ferrari znowu trzeba bedzie ciuchy teamowe zmieniac!!! :polew: :polew: No ja mam koszulkę BMW Saubera już tylko do "prac domowych" :D A jeszcze niedawno obnosiłem się dumnie po ulicy z logo BMW i Petronasa na piersi.... :kox: ja mam t-shirt i 2 bluzy z kapturem BMW Sauber, bylem o krok o kupienia t-shirtu LR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Ja mam ciemnoniebieska czapke BMW sauber z logo RK i Biala czapke takze z logo RK i polska Flaga- i tego nie bede brudzil - mam do nich sentyment. Rok temu tez kupilem koszulke Roberta- Renault z pierwszego roku jak u nich jezdzil. Ale najcenniejszym gadzetem jest Model bolidu 1:18 w ktorym wygral GP Kanady- oczywiscie z Robertem w kokpicie. Nawet nie stoi w witrynce bo by sie zakurzyl- kombinuje dla niego specjalna witrynke Zespół Lotus Renault potwierdził dziś, że w przyszłorocznym składzie kierowców znajdzie się Kimi Räikkönen http://motorsport24.pl/Artykul.82+M57e81ce8396.0.html HY HY HY! Zapowiada sie ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 ...ciekawe, czy będzie sobie radził, jak Shumacher :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Raikkonen jak Raikkonen, ale Robercik żeby sobie poradził i dogonił czołówkę :confused4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 http://www.sportfan.pl/artykul/30454/kubica-zostal-na-lodzie-renault-woli-raikkonena-a-ferrari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 pożyjemy...zobaczymy.... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 http://www.sportfan.pl/artykul/30454/kubica-zostal-na-lodzie-renault-woli-raikkonena-a-ferrari ja bym sie tak nie przejmował. Pamietacie jak LR chciało niby Raikonena a on wywrzeszczał że nie chce o tym słyszeć i że niema zamiaru iść do Renault? A teraz podpisał kontrakt i niby wielce happy że dali mu szanse Śmiech na sali te ich marketingowe zagrywki Podejrzewam że teraz Domenicali tez tak gada żeby ich nie zamęczali pismaki ciagłymi pytaniami a Ferrari i Robercik sie po cichu dogadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Panowie widzący Kubice w Ferrari proszeni są o zejście z księżyca na ziemie , dziekuje , Dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adams78 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 No niestety, raczej masz rację... Co Kubica może wnieść do takiej stajni jak Ferrari czego nie wniósł Massa, nie mówiąc już o Alonso? Jego angaż to wielka zagadka, a tam nie lubią kota w worku. Za to lubią sponsorów, których Kubica nie ma :gwizdanie: Raczej zostaje furtka w Lotus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 to może dla oczyszczenia atmosfery, bo się gęsto robi, coś o Mateuszu, http://wyscigi.autoklub.pl/news/lisowski-najszybszy-na-testach,39783 trzymam kciuki za dtm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi