mech15 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Szkoda Raikonena w końcówce Kilka ładnych wyprzedzeń i obron było
adams78 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 No ale zaoszczędzili jeden kpl opon:grin: Co do komentujących to brak słów; jakież było ich zdziwienie, kiedy zorientowali się po dobrych 10s że Webber zjechał na drugi Pit Stop. Każdy przed ekranem to widział, a w studio...
miro_x Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 By sobie odpalili F1 Timing na tym super hiper tablecie do wygrania i by wszystko wiedzieli zanim na ekranie pokazują. A tak to komentatorzy czekają aż coś się pokaże na ekranie.
Gość Damian A4 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 No ale zaoszczędzili jeden kpl opon:grin:Co do komentujących to brak słów; jakież było ich zdziwienie, kiedy zorientowali się po dobrych 10s że Webber zjechał na drugi Pit Stop. Każdy przed ekranem to widział, a w studio... Bo to było arcyciekawe
PABLO Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Szkoda że nie ma tak jak dawniej kiedy Borowczyk jeździł z Sokołem na GP i prosto z wyścigu komentowali
odzim Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Szkoda że nie ma tak jak dawniej kiedy Borowczyk jeździł z Sokołem na GP i prosto z wyścigu komentowali soloż zbiedniał chyba
andy_sky Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 i co fani Vetelka jeszt dobry jak uj :polew::polew::polew::polew:
adams78 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Ja nie jestem jego fanem i go nie lubię, ale warto zauważyć że w porównaniu z Webberem czy Raikkonenem wypadł bardzo dobrze, biorąc pod uwagę kwalifikacje. Trzeba jednak przyznać, że jak nie rusza z pierwszej linii to już taki szybki nie jest. Webber czy Button potrafią z końca stawki wjechać na podium. A Webber..? znów chciał polatać
andy_sky Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Ja nie jestem jego fanem i go nie lubię, ale warto zauważyć że w porównaniu z Webberem czy Raikkonenem wypadł bardzo dobrze, biorąc pod uwagę kwalifikacje.Trzeba jednak przyznać, że jak nie rusza z pierwszej linii to już taki szybki nie jest. Webber czy Button potrafią z końca stawki wjechać na podium. A Webber..? znów chciał polatać w kfalifikacjach jest lepszy bo to kurdupel w stosunku do kangura,masa robi niestety swoje
Daimos Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 http://www.f1.v10.pl/Marko,oskarza,FIA,o,zamach,na,dominacje,Red,Bull,Racing,78797.html
truckmaniac Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 http://wideo.onet.pl/co-dalej-z-robertem-kubica,75511,w.html
Daimos Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Ten wywiad, a właściwie rozmowa to typowa ustawka. Na podstawie tonu wypowiedzi można wywnioskować, że z Robertem nie jest tak źle ale trzeba jeszcze czekać.
Wąski Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2012 http://www.tvn24.pl/-1,1741954,0,1,samochod-eksplodowal-na-oczach-widzow-kula-ognia,wiadomosc.html ---------- Post dopisany at 14:39 ---------- Poprzedni post napisany at 12:36 ---------- F1 w TV (GP Bahrajnu) [TABLE=class: tab_tv] [TH=colspan: 3]Piątek 20.04.2012[/TH] [TD=class: godz]09.00[/TD] Trening 1 [TD=class: kan]Polsat Sport Extra[/TD] [TD=class: godz]13.00[/TD] Trening 2 [TD=class: kan]Polsat Sport Extra [/TD] [TH=colspan: 3]Sobota 21.04.2012[/TH] [TD=class: godz]10.00[/TD] Trening 3 [TD=class: kan]Polsat Sport Extra[/TD] [TD=class: godz]13.00[/TD] Kwalifikacje [TD=class: kan]Polsat[/TD] [TH=colspan: 3]Niedziela 22.04.2012[/TH] [TD=class: godz]14.00[/TD] Wyścig [TD=class: kan]Polsat[/TD] [/TABLE]
PABLO Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 http://www.tvn24.pl/-1,1741954,0,1,samochod-eksplodowal-na-oczach-widzow-kula-ognia,wiadomosc.html---------- Post dopisany at 14:39 ---------- Poprzedni post napisany at 12:36 ---------- F1 w TV (GP Bahrajnu) [TABLE=class: tab_tv] [TH=colspan: 3]Piątek 20.04.2012[/TH] [TD=class: godz]09.00[/TD] Trening 1 [TD=class: kan]Polsat Sport Extra[/TD] [TD=class: godz]13.00[/TD] Trening 2 [TD=class: kan]Polsat Sport Extra[/TD] [TH=colspan: 3]Sobota 21.04.2012[/TH] [TD=class: godz]10.00[/TD] Trening 3 [TD=class: kan]Polsat Sport Extra[/TD] [TD=class: godz]13.00[/TD] Kwalifikacje [TD=class: kan]Polsat[/TD] [TH=colspan: 3]Niedziela 22.04.2012[/TH] [TD=class: godz]14.00[/TD] Wyścig [TD=class: kan]Polsat[/TD] [/TABLE] Kolejne emocje przed nami
letallec Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 http://wideo.onet.pl/co-dalej-z-robertem-kubica,75511,w.html Szkoda tylko ze sam Kubica ma d*pie kibiców i olewa ich rowniotenko. Juz wali mnie czy pojawi sie na torze, czy nie.
adams78 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 No myślę, że dobrze wie że już się nie pojawi - przecież swoją bierną postawą robi wszystko aby to się ziściło. W F1 chyba nikt już o Nim nie pamięta, tylko my się tu łudzimy że cud nastanie:whistling: Może w rajdach coś osiągnie? Tam nie potrzeba sprawnej, precyzyjnej dłoni do walenia w gałę.
domjenick Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 ale dlaczego miałby już nic nie osiągnąć? Formuła 1, to nie tylko miejsca na podium i chwała z tym związana-to potężny biznes, w którym byli kierowcy do dziś się realizują, a nie ma ich za kółkiem bolidu...to samo może być z Robertem, wielu myśli, ze jak Robert wróci, to zdobędzie tytuł Mistrza z najlepszym Teamem...tu jest błąd, bo właściciele Teamów-mają głęboko w d*pie, jaki kierowca będzie u nich jeździł- ktokolwiek to będzie- ma wygrywać, bądź zdobywać cenne punkty dla Zespołu i czy to będzie Massa w Ferrari, czy Kubica-nie interesuje ich to pierwszoplanowo, bo Kubica po wypadku może się nie nadawać do prowadzenia Teamu na szczyt, ale jako doświadczony kierowca, może wspomagać inżynierów w kolejnych modyfikacjach, czy budowaniu kolejnego bolidu, pewnie dla samego Kubicy to też nie robi różnicy, dla kogo będzie pracował, jeśli praca będzie Mu sprawiała przyjemność- to nawet Team z końca stawki da Mu zarobić na chleb...
adams78 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Po chwili zastanowienia myślę, że obaj za mało wiemy o światku F1 i jego biznesowej stronie, więc dajmy spokój takim dywagacjom:decayed:
domjenick Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Po chwili zastanowienia myślę, że obaj za mało wiemy o światku F1 i jego biznesowej stronie, więc dajmy spokój takim dywagacjom:decayed: z pewnością wiemy za mało, ale wymieniać poglądy zawsze warto...
Rekomendowane odpowiedzi