Skocz do zawartości
IGNOROWANY

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda Raikonena w końcówce :thumbdown: Kilka ładnych wyprzedzeń i obron było :)

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No ale zaoszczędzili jeden kpl opon:grin:

Co do komentujących to brak słów; jakież było ich zdziwienie, kiedy zorientowali się po dobrych 10s że Webber zjechał na drugi Pit Stop.

Każdy przed ekranem to widział, a w studio...:facepalm:

Opublikowano

By sobie odpalili F1 Timing na tym super hiper tablecie do wygrania i by wszystko wiedzieli zanim na ekranie pokazują.

A tak to komentatorzy czekają aż coś się pokaże na ekranie.

Opublikowano
No ale zaoszczędzili jeden kpl opon:grin:

Co do komentujących to brak słów; jakież było ich zdziwienie, kiedy zorientowali się po dobrych 10s że Webber zjechał na drugi Pit Stop.

Każdy przed ekranem to widział, a w studio...:facepalm:

Bo to było arcyciekawe :decayed:

Opublikowano

Szkoda że nie ma tak jak dawniej kiedy Borowczyk jeździł z Sokołem na GP i prosto z wyścigu komentowali :thumbdown:

Opublikowano
Szkoda że nie ma tak jak dawniej kiedy Borowczyk jeździł z Sokołem na GP i prosto z wyścigu komentowali :thumbdown:
soloż zbiedniał chyba
Opublikowano

i co fani Vetelka jeszt dobry jak uj :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

Ja nie jestem jego fanem i go nie lubię, ale warto zauważyć że w porównaniu z Webberem czy Raikkonenem wypadł bardzo dobrze, biorąc pod uwagę kwalifikacje.

Trzeba jednak przyznać, że jak nie rusza z pierwszej linii to już taki szybki nie jest. Webber czy Button potrafią z końca stawki wjechać na podium.

A Webber..? znów chciał polatać:decayed:

Opublikowano
Ja nie jestem jego fanem i go nie lubię, ale warto zauważyć że w porównaniu z Webberem czy Raikkonenem wypadł bardzo dobrze, biorąc pod uwagę kwalifikacje.

Trzeba jednak przyznać, że jak nie rusza z pierwszej linii to już taki szybki nie jest. Webber czy Button potrafią z końca stawki wjechać na podium.

A Webber..? znów chciał polatać:decayed:

w kfalifikacjach jest lepszy bo to kurdupel w stosunku do kangura,masa robi niestety swoje :kwasny:
Opublikowano

Fajny filmik

Opublikowano

Ten wywiad, a właściwie rozmowa to typowa ustawka. Na podstawie tonu wypowiedzi można wywnioskować, że z Robertem nie jest tak źle ale trzeba jeszcze czekać.

Opublikowano

http://www.tvn24.pl/-1,1741954,0,1,samochod-eksplodowal-na-oczach-widzow-kula-ognia,wiadomosc.html

---------- Post dopisany at 14:39 ---------- Poprzedni post napisany at 12:36 ----------

F1 w TV (GP Bahrajnu)

[TABLE=class: tab_tv]

[TH=colspan: 3]Piątek 20.04.2012[/TH]

[TD=class: godz]09.00[/TD]

Trening 1

[TD=class: kan]Polsat Sport Extra[/TD]

[TD=class: godz]13.00[/TD]

Trening 2

[TD=class: kan]Polsat Sport Extra

[/TD]

[TH=colspan: 3]Sobota 21.04.2012[/TH]

[TD=class: godz]10.00[/TD]

Trening 3

Kwalifikacje

[TD=class: kan]Polsat[/TD]

[TH=colspan: 3]Niedziela 22.04.2012[/TH]

[TD=class: godz]14.00[/TD]

Wyścig

[/TABLE]

Opublikowano
http://www.tvn24.pl/-1,1741954,0,1,samochod-eksplodowal-na-oczach-widzow-kula-ognia,wiadomosc.html

---------- Post dopisany at 14:39 ---------- Poprzedni post napisany at 12:36 ----------

F1 w TV (GP Bahrajnu)

[TABLE=class: tab_tv]

[TH=colspan: 3]Piątek 20.04.2012[/TH]

[TD=class: godz]09.00[/TD]

Trening 1

Trening 2

[TH=colspan: 3]Sobota 21.04.2012[/TH]

[TD=class: godz]10.00[/TD]

Trening 3

Kwalifikacje

[TH=colspan: 3]Niedziela 22.04.2012[/TH]

[TD=class: godz]14.00[/TD]

Wyścig

[/TABLE]

:good:

Kolejne emocje przed nami :kox:

Opublikowano

No myślę, że dobrze wie że już się nie pojawi - przecież swoją bierną postawą robi wszystko aby to się ziściło. W F1 chyba nikt już o Nim nie pamięta, tylko my się tu łudzimy że cud nastanie:whistling:

Może w rajdach coś osiągnie? Tam nie potrzeba sprawnej, precyzyjnej dłoni do walenia w gałę.

Opublikowano

ale dlaczego miałby już nic nie osiągnąć? Formuła 1, to nie tylko miejsca na podium i chwała z tym związana-to potężny biznes, w którym byli kierowcy do dziś się realizują, a nie ma ich za kółkiem bolidu...to samo może być z Robertem, wielu myśli, ze jak Robert wróci, to zdobędzie tytuł Mistrza z najlepszym Teamem...tu jest błąd, bo właściciele Teamów-mają głęboko w d*pie, jaki kierowca będzie u nich jeździł- ktokolwiek to będzie- ma wygrywać, bądź zdobywać cenne punkty dla Zespołu i czy to będzie Massa w Ferrari, czy Kubica-nie interesuje ich to pierwszoplanowo, bo Kubica po wypadku może się nie nadawać do prowadzenia Teamu na szczyt, ale jako doświadczony kierowca, może wspomagać inżynierów w kolejnych modyfikacjach, czy budowaniu kolejnego bolidu, pewnie dla samego Kubicy to też nie robi różnicy, dla kogo będzie pracował, jeśli praca będzie Mu sprawiała przyjemność- to nawet Team z końca stawki da Mu zarobić na chleb...

Opublikowano

Po chwili zastanowienia myślę, że obaj za mało wiemy o światku F1 i jego biznesowej stronie, więc dajmy spokój takim dywagacjom:decayed:

Opublikowano
Po chwili zastanowienia myślę, że obaj za mało wiemy o światku F1 i jego biznesowej stronie, więc dajmy spokój takim dywagacjom:decayed:

z pewnością wiemy za mało, ale wymieniać poglądy zawsze warto...:wink: