Skocz do zawartości
IGNOROWANY

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

brawo Robert...pytanie teraz jest, czy sprawność ręki, jaka będzie-pozwoli Mu na udział w wyścigach F1, to raz, dwa- Robert zawsze podkreślał, że F1 to praca, a Rajdy-to pasja, więc teraz będą pojedyncze rajdy i obserwacja, co się będzie działo w F1, bo tam- wielu ze "sprawnymi" rękoma i nieprzeciętnym talentem czeka na posadki, a to potężny biznes i nikt nie będzie kierował się sentymentami- w moim przekonaniu-Robert może już pozostać w Rajdach, choć chciał bym Go zobaczyć na F1 jeszcze...co może być lepsze od tego, że wykonuje się coś, co się lubi i jeszcze są z tego pieniądze...:wink4:

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

....lezka sie w oku zakrecila- calym soba mu zyczylem powrotu do zdrowia i do tego co lubi- nawet jakby nie wrocil do F1, Robert juz wydaje sie byc szczesliwy ze znow moze pokonywac oesy. Dla mnie liczy sie zeby Robert byl happy, a nie kibice.

Ten typ co wywiad robil to jakis przydup, fajnie go Robek splawil jak zapytal o F1 :decayed:

Opublikowano
....lezka sie w oku zakrecila- calym soba mu zyczylem powrotu do zdrowia i do tego co lubi- nawet jakby nie wrocil do F1, Robert juz wydaje sie byc szczesliwy ze znow moze pokonywac oesy. Dla mnie liczy sie zeby Robert byl happy, a nie kibice.

Ten typ co wywiad robil to jakis przydup, fajnie go Robek splawil jak zapytal o F1 :decayed:

:thumbup1::thumbup1:

święte słowa

tu widać tor jazdy

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OJ9HVJZ5adE

Opublikowano

Powiem szczerze ze łudziłem się że ta ręka jest w lepszym stanie, niestety z tego co widac to F1 jest narazie nieosiągalne.

Opublikowano

Genialny tekst...:doh:

Może mieć, ale równie dobrze może nie mieć. Może kiedyś być Mistrzem Świata F1, a może nie być, bo może mieć przykurcz mięśni:grin:

Czekam na start Roberta w imprezie wyższej rangi:naughty:

Opublikowano
Opublikowano

...przypomniała mi się historia Rafała Wilka, naszego "Złotego" z Paraolimpiady, który zapowiadał się na dobrze rokującego żużlowca, chciał być mistrzem, a jednak Jego losy potoczyły się zupełnie inaczej-"dzięki" wypadkowi, jest Mistrzem, ale w innej dyscyplinie i jak sam powiedział- "...gdyby nie wypadek-nie było by mnie tutaj..."

... tak samo może być z Robertem, wypadek sprawił, że może fizycznie i "technicznie" nie być zdolnym do prowadzeniu bolidu F1, ale za to może z powodzeniem być na szczycie w Rajdach, które kocha...kto wie, co go czega w przyszłości? może wypadek "pomoże" Mu wybrać...

Opublikowano

Na szczęście nic się nikomu nie stało:kwasny:

bum.jpg

Opublikowano

Gerber nie przynosi mu szczęścia :decayed: Jeśli nikomu nic się nie stało, to nie ma czym się przejmować

Opublikowano

Paweł- nie liczyłeś chyba, że po wypadku od razu zacznie wszystko wygrywać i za pół roku będzie niekwestionowanym Mistrzem Sportów motorowych...

Opublikowano
Paweł- nie liczyłeś chyba, że po wypadku od razu zacznie wszystko wygrywać i za pół roku będzie niekwestionowanym Mistrzem Sportów motorowych...

Nie o to chodzi, tylko po co tak cisnąć i znów popełniać wypadki zamiast z rajdu na rajd się "wjeździć" po tak długiej przerwie.

Opublikowano

Pablo w sumie racja, ale może to jest jego metoda"wjeżdżenia" :facepalm:,Mech15 może to dziwne ale też tak sobie pomyślałem...

Opublikowano

Nie o to chodzi, tylko po co tak cisnąć i znów popełniać wypadki zamiast z rajdu na rajd się "wjeździć" po tak długiej przerwie.

Nie znam Kubicy, ale z różnych Jego wypowiedzi zorientowałem się że jak już jedzie to zawsze na serio. A wypadki na trasie rajdu to część tego sportu, tak jak kolizje w F1:whistling:

Opublikowano

Nie znam Kubicy, ale z różnych Jego wypowiedzi zorientowałem się że jak już jedzie to zawsze na serio. A wypadki na trasie rajdu to część tego sportu, tak jak kolizje w F1:whistling:

no dokładnie- takie rzeczy się zdarzają nawet najlepszym:wink: