I r o Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 po co się podniecać dźwiękiem:wink4: czy tylko na tym polega kibicowanie F1? Przepisy się zmieniają , lub jakieś jego części-co roku, teraz jest wymóg downsize'ingu, więc uturbili mały silnik i środowisko na tym nie cierpi, za rok będą elektryczne silniki i w ogóle ich nie usłyszycie- też będzie marudzenie? Przecież to wciąż wyścigi teamów, kto skonstruuje najlepszą maszynę, stosując przepisy, a nie żądania "kibiców":wink: przecież to są jakieś brednie
domjenick Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 przecież to są jakieś brednie rozwiń myśl, bo nie wiem o co ci chodzi?
adams78 Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 Chodzi o to że to rywalizacja w najwyższej kategorii wyścigowej. Powinno być diabelnie mocno, szybko i głośno i nie powinniśmy mieć żadnych złudzeń że to właśnie nadjeżdża bolid F1. Wydawanie tak koszmarnych sum na konstruowanie czegoś w stylu Priusa nie ma nic wspólnego z eko...(logią?) A dla kogo jak nie dla kibiców jest robiony cały ten cyrk???:eusathink:Bo chyba nie dla ekologów... Posłuchaj , szczególnie V10: 2014 F1 V6 VS. V12 - V10 - V8 SOUND - YouTube Czy można to pomylić z czymkolwiek innym...??? Czego nie da się powiedzieć o żałosnym V6:facepalm:
mech15 Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 po co się podniecać dźwiękiem:wink4: czy tylko na tym polega kibicowanie F1? Przepisy się zmieniają , lub jakieś jego części-co roku, teraz jest wymóg downsize'ingu, więc uturbili mały silnik i środowisko na tym nie cierpi, za rok będą elektryczne silniki i w ogóle ich nie usłyszycie- też będzie marudzenie? Przecież to wciąż wyścigi teamów, kto skonstruuje najlepszą maszynę, stosując przepisy, a nie żądania "kibiców":wink: :polew:
domjenick Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 przynajmniej jeden zajarzył, że życia nie można brać na serio...
MarianekZg Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Jak by ktoś jeszcze nie widział fajnie zrobiony filmik
mech15 Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Jak by ktoś jeszcze nie widział fajnie zrobiony filmik było
I r o Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Dźwięk bolidów kolejnym zmartwieniem Ecclestone'a - Serwis F1 może coś ruszy
Yoghurt Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 po co się podniecać dźwiękiem:wink4: czy tylko na tym polega kibicowanie F1? Przepisy się zmieniają , lub jakieś jego części-co roku, teraz jest wymóg downsize'ingu, więc uturbili mały silnik i środowisko na tym nie cierpi, za rok będą elektryczne silniki i w ogóle ich nie usłyszycie- też będzie marudzenie? Przecież to wciąż wyścigi teamów, kto skonstruuje najlepszą maszynę, stosując przepisy, a nie żądania "kibiców":wink: przecież to są jakieś brednie a ja sie w czesci zgadzam z domjenick'iem. nie specjalnie przeszkadza mi dzwiek nowych silnikow a zdecydowanie bardziej podoba mi sie ogladanie "walki" kierowcow z silnikami z tak duzym momentem obrotowym. Mokre kwalifikacje w Melbourne byly super. moment gdy Lewis na 4 czy 5 biegu zakladal kontre bo mu tyl odjezdzal to bylo cos na co czekalem. mam tylko nadzieje, ze awaryjnosc "power unit'ow" nie bedzie psula rywalizacji. poza ta jedna sprawa postrzegam przesiadke na nowe silniki jako swietny krok.
RS Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Jak zrezygnowali z turbo to tez był lament...
Damian Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Fajny jest dzwięk turbiny przy redukcjach:kox::kox: ---------- Post dopisany 26-03-2014 at 19:42 ---------- Poprzedni post napisany 23-03-2014 at 17:50 ---------- Mini.wp.pl - Wirtualna Polska Kur.a:kwasny:
Gniady Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Jest dżwięk jest adrenalina aktualny dżwięk to porażka co wy jesteście już na emeryturze.
RS Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Mini.wp.pl - Wirtualna Polska Kur.a:kwasny: Tez to dzisiaj rano przeczytałem :/ Mimo ze mu nie kibicowalem, to szkoda chłopa, bądź co bądź, był/ jest kimś wyjątkowym w świecie F1. Nie zazdroszczę jego rodzinie. Byc zmuszonym do podjęcia takiej decyzji, to jakiś koszmar....
Labiel Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Mini.wp.pl - Wirtualna Polska Kur.a:kwasny: Tez to dzisiaj rano przeczytałem :/ Mimo ze mu nie kibicowalem, to szkoda chłopa, bądź co bądź, był/ jest kimś wyjątkowym w świecie F1. Nie zazdroszczę jego rodzinie. Byc zmuszonym do podjęcia takiej decyzji, to jakiś koszmar.... Nie on jeden na tym świecie. Jego rodzina przynajmniej biedy klepać nie będzie. Niestety ale takie rzeczy się zdarzają.
Wąski Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Opublikowano 28 Marca 2014 F1 w TV (GP Malezji) [TABLE=class: tab_tv] [TH=colspan: 3]Piątek 28.03.2014[/TH] [TD=class: godz]05:10 [/TD] Trening 1 [TD=class: kan]Polsat Sport [/TD] [TD=class: godz]07:00 [/TD] Trening 2 [TD=class: kan]Polsat Sport [/TD] [TH=colspan: 3]Sobota 29.03.2014[/TH] [TD=class: godz]06:00 [/TD] Trening 3 [TD=class: kan]Polsat Sport [/TD] [TD=class: godz]09:00 [/TD] Kwalifikacje [TD=class: kan] Polsat Sport [/TD] [TH=colspan: 3]Niedziela 30.03.2014[/TH] [TD=class: godz]10:00 [/TD] Wyścig [TD=class: kan] Polsat Sport[/TD] [/TABLE]
PABLO Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Panowie gdzie można oglądnąć powtórkę całego wyścigu bo rano na zlocie w BT nie byłem w stanie oglądać live ---------- Post dopisany at 16:33 ---------- Poprzedni post napisany at 12:38 ---------- Ok ściągnąłem z chomika z polsatu transmisję.
Wąski Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Rajd Portugalii: Hat-trick Volkswagena, Kubica zremisował z Ostbergiem
Rekomendowane odpowiedzi