pastaldo Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Życzę jak najlepiej Kubicy ale chciałbym w końcu zobaczyć jak dojeżdza do mety. Może wkońcu przełamie te passę z rowami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Panowie gdzie można oglądnąć powtórkę całego wyścigu bo rano na zlocie w BT nie byłem w stanie oglądać live ---------- Post dopisany at 16:33 ---------- Poprzedni post napisany at 12:38 ---------- Ok ściągnąłem z chomika z polsatu transmisję. Ale wiedz że w telewizji też była bądż są powtórki ale nie pamiętam na czym w tygodniu leciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Przełom w sprawie Michaela Schumachera, Niemiec ma "momenty świadomości" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Co taka tu cisza Kubica znów miał przygody zablokował odcinek, dzisiaj ma wystartować w systemie rally 2. A jutro kolejne GP F1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Za 1:30 kolejny trening Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Panowie nie ma dzisiaj powtórki F1 na polsacie news bo nie widzę w programie? Podobno 4h po wyścigu puszczali? W pracy siedzę i bym oblookał później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 jaka powtórka? przecież wyścig będzie za ponad godzinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 jaka powtórka? przecież wyścig będzie za ponad godzinę Dominik ja w pracy siedzę do 19:00, tutaj nie mam za bardzo jak oglądać więc chciałbym w domu później, o to mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 weź sobie dysk załatw i nagraj kurcze nie wiem, czy będzie jakaś powtórka, pewnie tak, ale nie wiem gdzie i o której:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 No teraz żałuję że nie wziąłem dekodera z dyskiem z upc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 pożycz z pracy:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 pożycz z pracy:wink: Siedzę teraz w telefonach i dysków na miejscu nie mam Dominik zmień w temacie sezon 2013 na 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Jeden z najlepszych wyścigów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Bez dwóch zdań naprawdę było co oglądać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Szkoda mi jedynie Williamsa. Jechali bardzo dobrze a przegrali przez taktykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Ferrari totalna klapa:facepalm: Wszystkie bolidy z czołówki silnik mercedesa. Maldonado jak zwykle musiał spowodować krakse:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Bez dwóch zdań naprawdę było co oglądać .do pelni szczescia brakowalo tylko pieknego brzmeinia silnikow szkoda ze massa nie zostal na 3 ale perezowi tez kibicuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Wyścig był mega Szkoda mi najbardziej Ferrari.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 A mi nie,z takim doświadczeniem i potencjałem finansowym dali d*py,niczego im nie brakowało,więc sami sa sobie winni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi