Skocz do zawartości
IGNOROWANY

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie.

moze byście sie tak opamietali. Zróbcie taką karierę jak Theissen, to pogadamy. A gdzie te wszystkie zachwyty nad jego osobą z ostatnich lat? jaki to geniusz, jaka intuicja i wiele, wiele innych.

I tak na koniec to nie zapomnijcie, kto sie poznał na Robercie i dał mu szansę ;)

Eeeeee tam. Jeśli myslisz ze w F1 mozna jechac na reputacji/tytulach naukowych, to chyba pomyliłeś dziedziny. Właśnie chyba tylko dokonania sprzed F1, powodują że Mario jeszcze jest w BMW. Wskaz choc jeden przyklad jego geniuszu z ostatnich 2 lat(oprocz zatrudnienia RK :notworthy:)?

Nie raz , jak to w życiu, cos sobie można zakładać o pod tym katem się szykować. Potem wszystko strzela w łeb, bo założenia okazały sie mylne. To się zdarza. Nie zapominajcie, że w tym sezonie F1 przeszło prawdziwą rewolucję.

Ale nie mozna sie ciagle mylic. Inni (Brown, RB) jakoś dali ogarnąć specyfikacje na 2009. I olali KERS, ktory mial byc duzym atutem BMW :cool1:

Opublikowano

To nie tak.

Oczywiście, że wyznacznikiem są osiągnięcia. Ale jak po każdej wpadce będzie się zwalniać ludzi, to sukces nigdy nie nadejdzie. Sukces, to lata ciężkiej pracy i doświadczeń, czego właśnie doskonałym przykładem jest Brown.

Niestety droga do wspomnianego sukcesu, nawet usłana różami czasami bardzo boli.

Nieraz stąpając nią zamiast na płatki można nadepnąć na kolce ;)

Opublikowano

Jak zawsze w Polsce.

Są sukcesy - wynosimy na piedestały.

Są porażki - do widzenia :hi:

A gdyby się jednak okazało, że podwójny dyfuzor jest niezgodny z regulaminem technicznym?

Brawn, Wiliams i Toyota mogłyby być teraz w końcówce, a BMW mogłoby święcić triumfy udoskonalając KERS.

Powyższe 3 zespoły zaryzykowały i opłaciło im się. BMW nie ryzykowało i tym razem przepadło.

Red Bull znalazł inne "myki" i nieźle na tym wychodzi... Takie życie.

Opublikowano

Oczywiście, że wyznacznikiem są osiągnięcia. Ale jak po każdej wpadce będzie się zwalniać ludzi, to sukces nigdy nie nadejdzie.

ze niby zostawiajac tak jak jest to sukces ma kiedys nadejsc ?

co do "trafienia" z podwojnym dyfuzorem

wystarczy zobaczy kiedy bmw wprowadzilo podwojny dyfuzor - dokladnie jako przedostatni w stawce, nawet Force India go wczesniej wprowadzila

Brown.

panie znawco ale moglbys sie wysilic i napisac chociaz 1 raz poprawnie nazwisko goscia ?

Opublikowano

panie znawco ale moglbys sie wysilic i napisac chociaz 1 raz poprawnie nazwisko goscia ?

Nie. :gwizdanie:

Chyba, że Pan zacznie używać polskich znaków :tongue4:

Opublikowano

Nie. :gwizdanie:

Chyba, że Pan zacznie używać polskich znaków :tongue4:

:polew:

i tym pozytywnym akcentem trzymajmy kciuki żeby udało im się wyrwać z łap Ecclestone'a... choć wiele mu zawdzięczają - to trzeba przyznać...

Opublikowano

znowu się Robercik popisał na treningu :gwizdanie:

To nie On a BMW :naughty:

whatever ... :wink4:

Wydaje się że to bez różnicy. Ale to się tylko wydaje.

Co innego gdyby zawodnik sam przygotował sprzęt do ścigania... jak np. w żużlowcy czy motorowodniacy.

Może taka sytuacja będzie miała miejsce jak w FIA będą minizespoły z minibudżetem :decayed:

dobrze że dodałeś- Wydaje mi się

Gdzie ja napisałem, że to mi się wydaje??? :mysli:

Czytaj ze zrozumieniem - sens tego zdania jest taki, że akurat ja jestem przekonany o różnicy między możliwościami bolidu a umiejętnościami kierowcy :cool1:

A nie jak napisał mcm00, whatever

Co do kondycji BMW w tym sezonie i w ogóle szefa zespołu - nie było jeszcze chyba w historii F1 teamu, który w kilka sezonów regularnie wygrywał wyścigi i walczył o mistrzostwo.

Ale założenia BMW na ten sezon mocno minęły się z rzeczywistością i za to akurat można winić doktorka - za wcześnie ogłosił sukces i zakończenie testów nowego bolidu, zachwycając się KERS-em, który leży teraz w kącie.

Opublikowano

Właśnie w RMF mówili, że nie będzie rozłamu. Ponoć się dogadali

Opublikowano

Tak na zdrowy rozum - ile FIA może stracić bez elity F1...?

Chyba sami wiedzą najlepiej.

Opublikowano

Tak na zdrowy rozum - ile FIA może stracić bez elity F1...?

Chyba sami wiedzą najlepiej.

Dokładnie to wszystko GRA o kasę :naughty:

Opublikowano

Ciekawe, która stacja by zapłaciła za transmisje wyścigów F1, bez wszystkich the beściaków?

Równie dobrze można by pokazywać zawody kartingowe :P

Opublikowano

Jeśli to się potwierdzi, to będzie się działo. Ferrari wyciąga asa z rękawa... :gwizdanie:

Myślę, że kosztem Massy :mysli:

Opublikowano

a ja myślę że Raikkonenowi powiedzą papa :gwizdanie:

Opublikowano

Nic pewnego. Massa miewa spore wzloty i duże upadki.

A Kimi jakoś równiej się prezentuje w skali całego sezonu. Szczególnie jak nie baluje... I umie jeździć w deszczu :polew:

Co by nie mówić, ta wiadomość z pewnością zmotywuje obu :decayed: Może o to chodzi :mysli: