Skocz do zawartości
IGNOROWANY

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i po wyścigu.

Emocji jak zwykle nie brakowało, a i 1 punkcik Roberta cieszy ;)

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Robert nie w czołówce temat umarł .Typowe Polskie [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2009, 09:11_________________________________________________http://www.sport.pl/F1/1,96398,7083830,Robert_Kubica__Najciezej_wywalczony_punkt_w_karierze.html

Opublikowano

Jak dla mnie powinni usunąć wszystkie arabskie. to są tory bez duszy dopiero.

Opublikowano

Robert nie w czołówce temat umarł .Typowe Polskie

:kox: Chyba tylko włosi potrafią się cieszyć i eksponować radość z porażek.

Opublikowano

bo wiedzą że raz na wozie raz pod wozem :naughty: a Polak musi walczyć i być pierwszym :polew:

Opublikowano

i ja mam taki postulat do pana Borowczyka

ja wiem, ze Nicole Scherzinger jest przezajebista d*pa

ale niech pan przestanie panie Borowczyk walic konia za kazdym razem kiedy pokazuje ja realizator

wszyscy wiemy kto to jest, skad itd

no rzygam jak slysze po raz kolejny o niej od niego

Opublikowano

ja wiem, ze Nicole Scherzinger jest przezajebista pupa

ale niech pan przestanie panie Borowczyk walic konia za kazdym razem kiedy pokazuje ja realizator

:good::polew:

http://www.sport.pl/F1/1,96297,7086072,F1__Rusza_lawina__Alonso_w_Ferrari__Kubica_w_Renault.html[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2009, 14:55_________________________________________________http://sport.interia.pl/formula-1/formula-1/news/uwaga-fernando-alonso-oficjalnie-w-ferrari,1374532

Opublikowano

Dali doopy z tym 5-letnim okresem zatrudnienia, ale to juz ich problem...

Opublikowano

bo wiedzą że raz na wozie raz pod wozem :naughty: a Polak musi walczyć i być pierwszym :polew:

W polskiej mentalności jest wpisane kibicowanie sukcesom, kiedy ich brakuje to zostaje tylko garstka wiernych kibiców sportu.

Co do torów ulicznych/pustynnych :mysli:

Myślę że dla widowiska idealny jest każdy tor który daje sporo możliwości wyprzedzania. Ten wczorajszy... :thumbdown:

Zresztą nawet w Monaco w tym roku wiało nudą.

Ale jestem pewien że w ostatnich trzech wyścigach będzie się działo :kox:

Opublikowano

Wu dosłownie z ust mi to wyjąłeś. Oglądałem w niedziele i normalnie już nie mogłem tego słuchać

Opublikowano

Wu dosłownie z ust mi to wyjąłeś. Oglądałem w niedziele i normalnie już nie mogłem tego słuchać

ciekawe ze jak pokazuja ostatnio damona hilla albo mikke hakkinena to nic nie powie o nich madrego

tylko nikol szarcinger i nikol szarcinger...

co za gosc...[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2009, 21:24_________________________________________________

no i dobra :good:

Loeb w WRC osiagnal juz wszystko

lepiej zejsc ze sceny niepokonanym (chociaz Hirvonen juz mocno gryzie) i zaczynac od zera w innej formule, niz wypalac sie w kolejnych sezonach i coraz gorzej dawac rade "mlodym"

co to daleko szukac? Solberg jezdzil w rajdach milion lat i pod koniec swojej kariery w subaru jezdzil gorzej niz jezdzilaby moja babcia :wink4:

Opublikowano

subaru jezdzil gorzej niz jezdzilaby moja babcia

powiedzmy , ale mylisz się
Opublikowano

to byla przenosnia

chodzilo mi o caloksztalt

(w tym takze o to, ze pod koniec swojej kariery w wrc team subaru nie mial prawie nic do powiedzenia)

tak lepiej? :)

Opublikowano

tak samo mowili o Hołku a pokazal na co go jeszcze stac w ostanim rajdzie polski .ps wiem ze to byla przenosnia bo babcia pewnie nawet prawka nie ma :tongue4:

Opublikowano

tak samo mowili o Hołku a pokazal na co go jeszcze stac w ostanim rajdzie polski [...]

Jak na niego to rzeczywiście dobrze mu poszło... :good: I w tym miejscu się pochwalę, że byłem obecny na WRC Poland Mikołajki 2009! :tongue4::good: Wracając do tych, którzy przesiadają się z WRC na nieco inne autko F1 to chyba sami szukają nowinek dla siebie i nowych doznań... Oni po prostu kochają jeździć! :hi: