lilantoine Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 Witam. Niedawno kupilem A4 Avant 1,9 TDi '96 i odkad go mam borykam sie z problemem kontrolki informujacej o rezerwie benzyny. Zapala mi sie i gasnie w czasie jazdy a jak juz gasnie to wskaznik paliwa pokazuje bledna jego ilosc. Co to moze byc? I jeszcze jedno...na komputerze pod kotrolkami sa dwa waskie wyswietlacze, widzialem u kogos ze na jednym z nich pokazuje sie jakas temperatura a na dugim nie wiem. W kazdym razie u mnie nie pojawia sie tam nic, czy to oznacza ze cos jest nie tak?
Hugo Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 Na drugim wyświetlaczu pokazywany jest bieg na jakim akurat jedziesz.Działa tylko w skrzyniach autmatycznych
lilantoine Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Opublikowano 11 Lutego 2007 ale jaki moze byc powod tego ze pierwszy wyswietlacz rowniez u mnie nie dziala?
spanky Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 ale jaki moze byc powod tego ze pierwszy wyswietlacz rowniez u mnie nie dziala? moe go nie byc,moze byc przepalona zaróweczka,moze jest ale nie masz czujnika temp zewnetrznej .... itp,itd .....
lilantoine Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Opublikowano 11 Lutego 2007 acha. A najprostszy sposob by sprecyzowac zrodlo problemu to...??? [ Dodano: 11-02-2007, 22:38 ] i czy moze sie ktos wypowiedziec jeszcze na temat tej kontrolki paliwa?
Rekomendowane odpowiedzi