Opublikowano 31 Października 20187 l Godzinę temu, MARCIN607 napisał: CIESZ SIĘ ŻE FOTOSZOPA NIE OGARNIAM ? A co.. domalowałbyś różow3go skiboxa do skody Karol sorki za spam
Opublikowano 31 Października 20187 l Autor 9 godzin temu, misiek95 napisał: Jak się jeździ na MTS'ie? Bardzo dobrze, nie sądziłem że będzie tak komfortowo i przyjemnie. @tomekhxc dzięki za podpowiedź jak to ogarnąć, od kierowcy zbiornik od spryskow ale do ogarnięcia.
Opublikowano 1 Listopada 20187 l Autor 7 godzin temu, FroS-t napisał: Kup jakies mega fajne koło na przyszły seozn i będzie malina Jak na razie nie mam koncepcji na koło, ale są pomysły na coś innego niż nowe koło ??
Opublikowano 1 Listopada 20187 l 19 godzin temu, Adam87 napisał: A co.. domalowałbyś różow3go skiboxa do skody Karol sorki za spam Jej nawet różowe kutasiki na masce nie pomogą.
Opublikowano 2 Listopada 20187 l Karol jak kiedys bedziesz ściągał zderzak przedłuz sobie wiązki od obrysów, pozniej przy zmianie żarówki łape tylko przez kratke i mega wygodnie sie wtedy zmienia, zapas kabla zawsze tam gdzies sie upcha Edytowane 2 Listopada 20187 l przez tomekhxc
Opublikowano 12 Listopada 20187 l Autor Takie tam dzisiaj kreski porawialiśmy, trochę rozczarowała mnie seria, liczyłem na więcej, ale już zaczęło się to padło jakoś odpychać.
Opublikowano 12 Listopada 20187 l Też mam w okolice 165KM i dla mnie już jest OK. Wiadomo, można i więcej... ale przecież nie każdemu potrzebna petarda Moment w TDI i tak daje frajdę z jazdy ^^
Opublikowano 12 Listopada 20187 l No teraz już lepiej jest Jak będzie mało to pozmieniasz kilka rzeczy i zrobisz ponad 200 Ja mam jeszcze to gorzej, że moje BRD późno bierze Zobaczymy może da się coś z tym zrobić... Edytowane 12 Listopada 20187 l przez Adam87
Opublikowano 12 Listopada 20187 l W dniu 31.10.2018 o 17:58, karol1981 napisał: Bardzo dobrze, nie sądziłem że będzie tak komfortowo i przyjemnie. W porównaniu do zawiechy 1BV i sprężyn weitec jazda jest bardziej komfortowa?
Opublikowano 12 Listopada 20187 l Autor 51 minut temu, Krzysztof.95 napisał: W porównaniu do zawiechy 1BV i sprężyn weitec jazda jest bardziej komfortowa? Tak, większy komfort.
Opublikowano 6 Stycznia 20197 l Autor Aktualnie więcej planów niż działania , wpadła na zimę ori sline 18 cali , no i dzisiaj mija równe 3 latka od kiedy mam autko
Opublikowano 6 Stycznia 20197 l Gratulacje 3 lecia z Audi hehe to jakiś dobry mod pod tą okazję by się przydał hehe
Opublikowano 6 Stycznia 20197 l Autor 1 godzinę temu, kamil-vag napisał: Gratulacje 3 lecia z Audi hehe to jakiś dobry mod pod tą okazję by się przydał hehe Wszystko w swoim czasie, @Adam87 jakichś grubych tematów nie było. @MarcinL sąsiad też modzi
Opublikowano 6 Stycznia 20197 l 33 minuty temu, karol1981 napisał: @Adam87 jakichś grubych tematów nie było. No i najważniejsze, że się jeździ. "Coś tam" zawsze wyniknie, ale nie ma się czym przejmować Widziałem, że na zlot śmigasz... super ja niestety w tym roku nie dam rady
Opublikowano 8 Stycznia 20197 l Gratulacje auta ? na stronie głównej powinni robić prezentację takich ciekawych aut, przebieg prac i ilość włożonego serca ??
Opublikowano 8 Stycznia 20197 l @karol 1981 no nieźle ? Ja swoją już ponad 7 się turlam. Widzimy się na zlocie ☺️ @Adam87 może dasz radę?