miron78 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Kto chętny ? Jak za starych czasów - wyjazd z rana, tam śmiganko, przerwa na browca, śmiganko, przerwa na jedzonko, śmiganko i.t.p. Wyjazd w piątek z rana - godz. do ustalenia Miesjce do ustalenia ale myślę Soszów lub Istebna (zależne od warunków) jeszcze w piątek byli chętni ja + Pucek , Majki , Mario może uda się zebrać z 2 auta ludzi - kto ma jaj i się pisze ?
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Jadę, ale jak się połamię to Ania mnie zabije
miron78 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2016 no to ja też potwierdzam że jadę czekamy na pozostałych
Mario22 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Ja jak pojade to niezależnie swoim autem na karnet poranny 8 do 12 max 13 ze względu na nocki tak jak gadaliśmy na spocie. Naciapane z Z2
MAJKI Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Ja dopiero dam znać jak załatwię na 100% urlop. Tylko ze mna chce Ewcia też jechać jak coś
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Ja dopiero dam znać jak załatwię na 100% urlop. Tylko ze mna chce Ewcia też jechać jak coś Ewa to nie problem, ważne żebyś urlop miał
Mario22 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Ja polece chyba prosto z nocki także o 8 będę przebrany... zrobie pare zjadów na rozgrzewke wy dojedziecie machne pifko na wasz przyjazd potem pośmigam do tej 12 i do dom spać...
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Ja polece chyba prosto z nocki także o 8 będę przebrany... zrobie pare zjadów na rozgrzewke wy dojedziecie machne pifko na wasz przyjazd potem pośmigam do tej 12 i do dom spać... W sumie u mnie sytuacja może wyglądać podobnie bo z Pawłowic nie będę się musiał wracać do domu, żeby za godzinę znowu jechać w tym samym kierunku, a jak wyjdę z roboty przed 7 to akurat dojadę i spróbuje raz zjechać po takiej przerwie żeby nie było potem śmiechu
Mario22 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Ja polece chyba prosto z nocki także o 8 będę przebrany... zrobie pare zjadów na rozgrzewke wy dojedziecie machne pifko na wasz przyjazd potem pośmigam do tej 12 i do dom spać... W sumie u mnie sytuacja może wyglądać podobnie bo z Pawłowic nie będę się musiał wracać do domu, żeby za godzinę znowu jechać w tym samym kierunku, a jak wyjdę z roboty przed 7 to akurat dojadę i spróbuje raz zjechać po takiej przerwie żeby nie było potem śmiechu To jest akurat idealnie po nocce bo wyciąg czynny od 8... szkoda czasu na wracanie do domu... ja robie tak samo i dojade tam na spokojnie bez pośpiechu... bede przed ósmą wypije kawe zjem coś na śniegu i od 8 jazda i potem ok 12 czy tam 13 się będę zbierał... i sw kimono i moge iść znowu na nocke Edytowane 17 Stycznia 2016 przez Mario22
MAJKI Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Ja dopiero dam znać jak załatwię na 100% urlop. Tylko ze mna chce Ewcia też jechać jak coś Ewa to nie problem, ważne żebyś urlop miał Jutro idę do szefowej i będę próbował załatwić
Mario22 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Ja dopiero dam znać jak załatwię na 100% urlop. Tylko ze mna chce Ewcia też jechać jak coś Ewa to nie problem, ważne żebyś urlop miał Jutro idę do szefowej i będę próbował załatwić Ja nawet nie ide po urlop bo w lutym biore wolne na wyjazd w góry na ferie więc i tak mam fuksa że mam nocki...
afroo. Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Melduję swoją obecność. Może pomyślcie o Czantorii. Trasa czerwona rusza jutro i jest sporo dłuższa niż Soszów czy Istebna.
miron78 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2016 To co Majki my też wyjazd o 7.00 Chyba że jak Ty chcesz jechac później to może ja z Mario sie zabiorę a z tobą wrócę Akjam, Afroo Melduję swoją obecność. Może pomyślcie o Czantorii. Trasa czerwona rusza jutro i jest sporo dłuższa niż Soszów czy Istebna. mnie trochę ta trasa wnerwia - wąska strasznie jak tam ostatnio byłem i było dużo ludzi to zamiast pośmigać jechałem i patrzyłem żeby do kogoś nie wjechać
afroo. Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Mnie znów wnerwiają krótkie trasy gdzie dłużej siedzę na wyciągu niż jadę w dół. ; ) Tak czy inaczej co ustalicie to będzie. Jeszcze nie śmigałem w tym sezonie więc na samą myśl przebieram nogami.
Mario22 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Jeszcze ok 20 przed pracą wpadne na kebaba... Ale wizyte pod forum już pomine na poczet spania... To będzie hardkorowy dzień bo ja ogólnie po nockach ledwo żyje Naciapane z Z2 Edytowane 17 Stycznia 2016 przez Mario22
miron78 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2016 Mnie znów wnerwiają krótkie trasy gdzie dłużej siedzę na wyciągu niż jadę w dół. ; ) Tak czy inaczej co ustalicie to będzie. Jeszcze nie śmigałem w tym sezonie więc na samą myśl przebieram nogami. Czyli w sumie wszystkie trasy w polsce się do tego zaliczają
afroo. Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Smutna prawda. ; ) Sęk by trasa była dłuższa od wyciągu. : )
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Jeszcze ok 20 przed pracą wpadne na kebaba... Ale wizyte pod forum już pomine na poczet spania... To będzie hardkorowy dzień bo ja ogólnie po nockach ledwo żyje Naciapane z Z2 Nie panikuj, mam tak samo a na dodatek 3 sezony nie jeździłem, ja już dzisiaj zaliczam pierwszą nocke więc będzie ciężko. Widzisz Miron jakie zainteresowanie, a założę się że jeszcze ktoś się skusi i będzie fajny wypad
Mario22 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Ja bym się zastanowił nad tym soszowem bo tam dalej lipa i czynne dwie najgorsze trasy tylko... więc ja bym obstawiał Istebne lub Poniwiec...Poniwiec fajna górka i blisko wiślanki... http://poniwiec.pl/kamery-online Edytowane 18 Stycznia 2016 przez Mario22
Rekomendowane odpowiedzi