akjam Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Akjam Ciebie już lata świetlne nie widziałem Tylko co nie będzie jak z każdą BT że nagle na koniec info że nie możesz jechać Że co?
Pucek Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Dobra ludzie, to co z jutrem? Czekam na konkrety
MAJKI Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Ja już spakowany i też czekam na konkrety
stanley Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Ja już spakowany i też czekam na konkrety Miron to dzisiaj już pewnie będzie spał w kasku i butach narciarskich
Mario22 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) Ja się właśnie obudziłem. Pakuje deche buty itd. Do auta i trzymać kciuki żeby szychta przebiegła.pomyślniePucek będe dzwonił jak już wjade na dwupasmówke. Sprawdzałem teraz kamerkę to sypie tam konkretnie... rano będzie mega sztruks.... Naciapane z Z2 Edytowane 21 Stycznia 2016 przez Mario22
Pucek Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Ja już spakowany i też czekam na konkrety Miron to dzisiaj już pewnie będzie spał w kasku i butach narciarskich Cały Miron
miron78 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2016 no to wszystko obgadane jako że to wyjazd dla rozciągnięcia mięśni to lecimy na istebnę zagroń czyli pierwszy wyciąg ja jadę z mario i ruszamy 6.30 z knurowa pucek leci sam prosto po pracy majki leci swoim furaczem z gliwic i spotykamy się na mijescu ps. Wstawać wcześnie co sie tam w miarę rano spotkamy bo z rana warunki najlepsze a i ludzi malutko a dodatkowo mając karnety czasówki w miarę równo nam się skończą
Pucek Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Ja właśnie się pakuję, było niemiłe zaskoczenie ale już wszystko ogarnięte Ps. Szmata już w pokrowcu
miron78 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2016 dobra spadam - idę zawieść auto do garażu i wracam w butach narciarskich Ja właśnie się pakuję, było niemiłe zaskoczenie ale już wszystko ogarnięte Ps. Szmata już w pokrowcu co - pół deski ci korniki wpierdzieliły
Pucek Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Ok Miron, może być nawet tak że na wysokości Pawłowic się spotkamy, odezwę się jak będę wychodził z roboty
Pucek Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 dobra spadam - idę zawieść auto do garażu i wracam w butach narciarskich Ja właśnie się pakuję, było niemiłe zaskoczenie ale już wszystko ogarnięte Ps. Szmata już w pokrowcu co - pół deski ci korniki wpierdzieliły Nie napiszę Ci co było nie tak bo to za duża siara
Mario22 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 dobra spadam - idę zawieść auto do garażu i wracam w butach narciarskich Ja właśnie się pakuję, było niemiłe zaskoczenie ale już wszystko ogarnięte Ps. Szmata już w pokrowcu co - pół deski ci korniki wpierdzieliły Nie napiszę Ci co było nie tak bo to za duża siara Pewnie dupsko zgrubło i spodnie Ania musiała poszerzać...
MAJKI Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 No z Akjamem gadałem i jak coś to my jadymy razem i sie tam na miejscu spotkamy.Ja planuje od siebie 0 7 wyjechać a jak sie uda to nawet wczesniej.... pytanie jak długo sie kobieta bedzie z rana szykowac hahaha
miron78 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2016 kobicie powiedz o któej ruszasz a jak by się nie wyrobiła to na wszelki wypadek jej rano odśnież seata 0 7 ja już tu widziałem 0,7 szkoda że Stasiu nie jedziesz - pewnie 0,7 by pękło ja już chlapie Majki ja bym się o kobietę nie martwił tylko o Akjama Jak ostatnio to BT lecieliśmy to na dziada 30min czekać rtrzeba było dobra spadam - idę zawieść auto do garażu i wracam w butach narciarskich Ja właśnie się pakuję, było niemiłe zaskoczenie ale już wszystko ogarnięte Ps. Szmata już w pokrowcu co - pół deski ci korniki wpierdzieliły Nie napiszę Ci co było nie tak bo to za duża siara nic się nie martw Pucek - w dżyinsach też możesz jechać
Pucek Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Spadaj, niestety musiałem wrócić do poprzedniego zestawu sprzed diety, ale jest przynajmniej motywacja A z większą masą szybcjej pojade haha
MAJKI Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 0 7ja już tu widziałem 0,7 Hehe głodnemu chleb na myśli...No walneło by się jakieś %% w Waszym towarzystwie Musze pomyśleć o tym styczniowym strzaliku
Mario22 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Ja wuchodze 5.30 wiec miron jak sie obidzisz to jestem pod blokiem :-) Naciapane z Z2
Rekomendowane odpowiedzi