Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] Różne rozmiary felg, szerokości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no dobra Panowie, jakie maja byc te moje felgi :) 18 czy 19 i jeszcze jedno czy na 8,5 szeroka felge naloze szerokosc opony 225?

Opublikowano

no dobra Panowie, jakie maja byc te moje felgi :) 18 czy 19 i jeszcze jedno czy na 8,5 szeroka felge naloze szerokosc opony 225?

Do B7 bierz 19" :naughty: 18" będą wyglądały na małe. A 225 naciągniesz na 8,5".

Opublikowano

Do B7 bierz 19" :naughty:18" będą wyglądały na małe. A 225 naciągniesz na 8,5".

Dibo nie przesadzaj :cool1: 18" też bedzie wyglądało bardzo dobrze. Wszystkim doradzasz max rozmiary a sam jezdzisz na 17" :gwizdanie:

Opublikowano

Do B7 bierz 19" :naughty:18" będą wyglądały na małe. A 225 naciągniesz na 8,5".

Dibo nie przesadzaj :cool1: 18" też bedzie wyglądało bardzo dobrze. Wszystkim doradzasz max rozmiary a sam jezdzisz na 17" :gwizdanie:

Jeżdzę na 17" bo takiego wzoru jak mam u siebie nie ma w 18" czy 19" :confused4: Jakby był to bym śmigał na 19" :cool1: Poza tym to B7 a nie B5 :tongue4:

Opublikowano

jestem zwolennikiem czxterech opon tego samego rozmiaru , wynalazki zostawcie do malucha :)

Opublikowano

Wiekszy rozmiar z tylu jak najbardziej tak ale w autach tylnonapędowych, np. Mercedes, BMW - w FWD nie wiedze takiej potrzeby :gwizdanie:

Opublikowano

ok , a tera nastepne konkretne pytanie .Znalazle msuper felgi na Allegro 18" 8,5 Et29 i tutaj nie wie mczy ryzykowac i wykonac zakupu. Zeby mi nie nachodzily na blotnik, jakies doswiadczenia z ET29 do B7 ?

Opublikowano

i jeszcze jedno czy na 8,5 szeroka felge naloze szerokosc opony 225?

Jako posiadacz felg 8,5J i oponek 225 powiem że opone się nałoży i jeździć się da i jest ok.

Ale jeżeli jesteś estetą to zauważysz że oponka jest ciut wąską na ta felgę i lepiej wyglądałaby szersza :mysli:.

[br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 13:57_________________________________________________

Jeżdzę na 17" bo takiego wzoru jak mam u siebie nie ma w 18" czy 19" :confused4: Jakby był to bym śmigał na 19" :cool1: Poza tym to B7 a nie B5 :tongue4:

Mówisz , masz. Twój wzór nawet w 19" :gwizdanie:

http://www.tomason.de/tn1_przedstawienie.php

Opublikowano

Mówisz , masz. Twój wzór nawet w 19" :gwizdanie:

http://www.tomason.de/tn1_przedstawienie.php

To nie jest mój wzór, nawet nie jest podobny do niego :confused4: