musti Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Hey Hello Może to nie cztery kółka , ale kolejna zabawka i oczko w głowie. Po dłuższej przerwie odpoczynku od tej pasji znów do tego wracam. Kupione pod koniec listopada i przyciągnięte z Włoch. Honda CBR 600 F4i Sport Rok produkcji : 2003 Przebieg : 21tys Moc -109 KM / 12500 rpm V-max - 265 km/h Foto z Włoch w dniu zakupu : No i się zaczęło siedzenie i dłubanie przy kolejnej zabawce : Nie mam zdjęć bo nie robiłem ale wymienione : Tył na gładko + sportowy stelaż pod tablicę rejestracyjną Tylna lampa LED Przednie i tylne kierunkowskazy strzałkowe LED Żarówka do jazdy dziennej LED Obecne foty Przed rozpoczęciem sezonu czeka mnie jeszcze wymiana podstawowych rzeczy : Rorząd , olej , filtry , świece W planach : Zakup POWER-BOXA Krótkie klamki w kolor Końcówki kierownicy w kolor Lewa w Górę / Pozdr
Binek1.8T Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Fajny popie*dalacz Szerokości Lewa
Fish3r Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Dopisz jeszcze do planów komin przelotowy coby inni z daleka margines robili
Piotrek2602 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) Powiem tylko LwG !!! Sam jeżdżę i wiem co to za pasja Maszynka zacna Edytowane 21 Stycznia 2016 przez Piotrek2602
boguc Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) siemajak będziesz ogarniał krótkie klamki , odezwij się na PW, regularnie ogarniam takie akcesoria na forum CBR...Moto fajne, super mi się na nim latało Ciężarki kiery także posiadam Po kierunkach akcesoryjnych , są ślady w postaci "dziurek" można to ładniej zrobić stosując adaptery do kierunków LED.Wsadz jeszcze jakiś filtr powietrza Pipercross i koniecznie jakiś akcesoryjny wydech Na serii niestety chodzi to jak odkurzacz.Szerokości Edytowane 21 Stycznia 2016 przez boguc
musti Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2016 (edytowane) siema jak będziesz ogarniał krótkie klamki , odezwij się na PW, regularnie ogarniam takie akcesoria na forum CBR... Moto fajne, super mi się na nim latało Ciężarki kiery także posiadam Po kierunkach akcesoryjnych , są ślady w postaci "dziurek" można to ładniej zrobić stosując adaptery do kierunków LED. Wsadz jeszcze jakiś filtr powietrza Pipercross i koniecznie jakiś akcesoryjny wydech Na serii niestety chodzi to jak odkurzacz. Szerokości Też mam tam konto i kojarzę Cię z forum CBR Podeślij ofertę na PW klamek ciężarków Powiem tylko LwG !!! Sam jeżdżę i wiem co to za pasja Maszynka zacna Dzięki za dobre słowo LWG Piękna Honda LwG Dopiero ją dopieszczam pod siebie tak więc jeszcze jej brakuje trochę , ale robi się LWG Edytowane 22 Stycznia 2016 przez musti
Rekomendowane odpowiedzi