edson Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 (edytowane) Witam wszystkich chciałem wam przedstawić moją Audi A4 B5 1.8T AEB + GAZ 1997rok. Audi mam około pół roku przez te pół roku przeszła kilka zmian takich jak Fotele skórzane Kratki nawiewów z polifta Oklejenie folia carbonową konsoli Gałka zmiany biegów od golfa 4 Zawieszenie gwintowane Felgi 18cali Lampy przód z polifta zrobione zostały na czarno środki oraz zrobione USA Dokładka zderzaka z Cupry R Grill z polifta pomalowany na czarno Emblemat S4 w grill Blow off firmy Bailey Motorsport Przelot z wydechem końcowym WmSport Halogeny w zderzak od polifta Lotka na tylną klapę pewnie by się coś jeszcze znalazło ; ) W planach jest do zrobienia jeszcze FIS Zderzak przód S4 Inne Lampy Tył Ps.Naklejek już nie ma ;D Chętnie posłucham jeszcze waszych sugestii co bym mógł zmienić/dodać do niej ; ) Kilka Zdjęć Edytowane 25 Stycznia 2016 przez edson
rafal9119 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 troche za ciemno. ale jak kto co lubi . tez mam czarne auto ale bez przesady
Soba Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Mnie się podoba pokażesz jak to gada?
edson Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2016 (edytowane) troche za ciemno. ale jak kto co lubi . tez mam czarne auto ale bez przesady Lampy tył lecą inne i felga tez będzie inny kolor ale masz racje wszystko kwestia gustu Mnie się podoba pokażesz jak to gada? znalazłem tylko taki kawałek ;D https://www.youtube.com/watch?v=w9owo0PTIZA Edytowane 25 Stycznia 2016 przez edson
Pij1973 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Soft koniecznie jeśli jeszcze jest seria
edson Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2016 Soft koniecznie jeśli jeszcze jest seria Będzie tylko nie wiem jak gaz będzie reagował na softa
Pij1973 Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Soft koniecznie jeśli jeszcze jest seria Będzie tylko nie wiem jak gaz będzie reagował na softa A jak ma reagować? But i idzie Kumpel w AEB śmigał na gazie, ja śmigam - wszystko hula
edson Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 Soft koniecznie jeśli jeszcze jest seria Będzie tylko nie wiem jak gaz będzie reagował na softa A jak ma reagować? But i idzie Kumpel w AEB śmigał na gazie, ja śmigam - wszystko hula Za słaby reduktor mam;) muszę wymienić dopiero pójdzie Soft
Rekomendowane odpowiedzi