damian92x Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Witam Panowie Mam pytanie odnośnie trzeciej lampki która ma dwie żarówki nad bagażnikiem w avancie. Czy otwierając drzwi w aucie mając wszystkie lampki w pozycji neutralnej one również powinny się włączać? Jak włączam je ręcznie to działają natomiast same się nie odpalają. Nie działa mi również lampka w klapie bagażnika. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moglaj80 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 siema lampka ma sie zapalac po otworzeniu bagarznika lub recznie lampka w klapie zapala sie jak otworzysz klape sprawdz zamek klapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian92x Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 A co w tym zamku mogę sprawdzić? Ogólnie zamykać zamyka się bagażnik. Z pilota też się otwiera, ale lampki się nie świecą niestety.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sgx Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 A co w tym zamku mogę sprawdzić? Ogólnie zamykać zamyka się bagażnik. Z pilota też się otwiera, ale lampki się nie świecą niestety.. sprawdź czy jak masz otwartą klapę bagażnika to zegary informują Cię o tym fakcie? u mnie zamek szlag trafił od przeciekającej wycieraczki klapy, kapało na kostkę i rozpuściło styki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moglaj80 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) sprawdz blaszke w zamku podobno sie psuje ja nie mialem jeszcze tej dolegliwosci, nie zaglebialem sie w temat napewno cos znajdziesz poszukaj Edytowane 28 Stycznia 2016 przez moglaj80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sssV Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Ja mialem utleniony pin we wtyczce zamka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 I co już naprawione ? U mnie też nie zapala się i na fisie nie wyświetla otwartej klapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian92x Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Jeszcze nie zrobione Panowie z powodu braku czasu. Wyjąłem tą lampkę w klapie bagażnika i mam wrażenie, że jest tam jakieś przebicie na przewodach. Jak poruszałem kablami to zaczęło wszystko działać, ale nie za każdym razem załapuje. Zastanawiam się czy to nie ma związku z drzwiami z którymi też mam problem (nie zawsze działa podświetlenie drzwi i nóg w prawych tylnych). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moglaj80 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 rozbierz tapicerke klapy i zobacz moze przyczyna jest woda. Zaopatrz sie w miernik lub probowke i posprawdzaj od tego mozesz zaczac , przez telefon mam ograniczony dostep do neta poszukaj tu na forum #czysczenie mikrostykow w zamku#zapytaj googla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian92x Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 dzisiaj przeglądałem moje tematu i zauważyłem ze ten zostawiłem bez odpowiedzi. problemem był uszkodzony zamek w klapie bagażnika. po wymianie problem minął :-) Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi