Norbert91 Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 Siemka nadszedł czas aby wam przedstawić swoją Audiczke Jestem w jej posiadaniu od sierpnia 2014r ale jakoś dopiero teraz znalazłem czas na to by ją pokazać Audi a4 b5 1.8 T 1995r kolor ly3h Wyposażenie: -Elektryczne szyby przednie/tylnie i szyberdach -Elektryczne lusterka -ABS -Immobilizer -4 poduszki powietrzne -Centralny zamek z pilota (otwierane zamykane okna z pilota) -Climatronic -2x Podlokietnik -Dzielona kanapa -Regulowana kierownica w dwóch płaszczyznach -Skórzana kierownica, mieszek, gałka -Podgrzewana tylna szyba *być może o czymś zapomniałem Po zakupie wyglądała tak ( bez felg ze zdjęć ponieważ zdj były zrobione dopiero po ich kupnie ) Auto sprawowało się świetnie, udało mi się kupić w naprawdę go w bardzo dobrej kondycji jak na najechane 200 tyś (sądzę że przebieg ori bo już w 2000r przyjechało do Polski i tam posiadała go rodzina z pobliskiej wioski). Niestety w grudniu 2014r. przytulił się do mnie facet peg 307 tak że załatwił praktycznie całą lewą strony czyli : lampa lewa przód/tył, błotnik lewy przedni tylni oraz dwa zderzaki Mniej więcej tak to wyglądało: Po tej kolizji wróciła moja smykałka do modyfikowania czegoś pod własne gusta ale że Audi jest śliczne same w sobie skupiłem się na detalach, mianowicie : - pierwszym etapem były lampy poliftowe z homologacją xenon - oryginalny zderzak od s4 - kierownica 3 ramienna - kratki nawiewu poliftowe - zegar cisnienia doładowania (od naszego kolegi z forum - polecam - blow off Propercect II - wymiana radyjka na inne i podpięcie skrzynki - pomalowane dekory w kolorze srebrnym - sprężyny -40mm - czarny gril - polerka całego auta - polakierowana od nowa maska oraz inne elementy które tego wymagały - i takie tam Szczerze? dla mnie efekt był piorunujący, wręcz zauważyłem że ludzie czasem się za nim obejrzą na ulicy lub przystaną idąc parkingiem ale sądzę że wyróżnia się tym że jest zadbana. Mam znajomego który zajmuje się fotografią oraz koleżanki co lubą się uśmiechać do zjdęć więć postanowiłem pokazać moje cudeńko w miłym otoczeniu a wiec przyjemnego oglądania. Mile widziane wasze opinie, uwagi i komentarze. Pozdrawiam i do zobaczenia gdzieś na drodze bądz spocie ......................
a4-freunde Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 bardzo fajne audi ...... tylko skróć te jezyki w dokładce z cupry na srodku bo nie wyglada to dobrze ........ ogólnie auto mega zadbane ......
luty2502 Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) Faktycznie te języki do skrócenia:) kolor i auto fajne ale najlepsza to ta ciemna koleżanka pomysl nad folią na tył lamp Edytowane 1 Lutego 2016 przez luty2502
Sebastiano87 Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 Dziewczyny ładne, zgrabne... No to tyle w temacie A tu sie komentuje autko no tak sie zapatrzyłem na to co nie trzeba Nie no fajne czerwone audi
a4-freunde Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 pomys nad folia nad lampami jak u mnie ......
Norbert91 Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Opublikowano 2 Lutego 2016 w planach mam dodanie troszkę więcej czarnego tzn zmiana felg, przyciemnić szybki i muszę coś zrobić z tym przodem bo odstaje od tyłu wysokością przede wszystkim poluje na progi od esy ale no ciężko
Matejus_93 Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Eleganckie wozidło Powodzenia w dalszych modach
jedrekx Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 ładne dziewczyny... wróć! auto podeślij coś do kalendarza klubowego, na miesiące wiosenne
Chadury89 Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Koleżanki pasują do takiego autka jak nic wkoncu zobaczylem twoja furmanke na forum
Norbert91 Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Opublikowano 3 Lutego 2016 w tym roku się jeszcze pozmienia teraz w planach mam skórę w najbliższym etapie bo mój welur jest w opłakanym stanie
Vengazo Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Xenon + zderzak + kolorek = konkretny efekt wiadomo zdjęcia troszkę podrasowane ale na +.
--Rafcio-- Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Ładne panie no i bym zapomniał, że auto też ładne
Norbert91 Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Opublikowano 5 Lutego 2016 na allegro można go już dostać za 700 zł
--Rafcio-- Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 No za 700 trudno chyba, że do spawania a kratki i tak pewnie osobno szukać trzeba.
Vengazo Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) na allegro można go już dostać za 700 zł Gdzie za 700 sprzedają ? I jeszcze dwa pytanka któryś kolega z forum sprzedaje zegary cisnienia doładowania ? Co to za model felg ? Edytowane 6 Lutego 2016 przez Vengazo
OficeR Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 na allegro można go już dostać za 700 zł Gdzie za 700 sprzedają ? I jeszcze dwa pytanka któryś kolega z forum sprzedaje zegary cisnienia doładowania ? Co to za model felg ? Troche nizej furmanke posadz i bedzie jeszcze lepiej Co do zegarow to tez mk sie kiedys w dziale sprzedam rzucily w oczy zegary boosta ewentualnie same kratki nawiewu ale potem znalezc nie moglem. Jak mozesz to zarzuc link
Vengazo Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 Do tego miejsca w kratce nawiewu to widziałem na olx gościu sprzedaję, co do licznika na allegro wypatrzyłem ( cena od 45 - 200zł wahają się nie wiem czemu taki rozmach cenowy )
Rekomendowane odpowiedzi