szyszol Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 siemka ziomale wrzuci mi ktos etke gdzie sie znajduje ten czujnik i jego numer katalogowy.z gory dzieki pozdro
Sztomel Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 a dokładnie w nastawniku pompy wtryskowej (foto poniżej) ale nie sądzę aby udało Ci się go kupić osobno bez nastawnika (nr katalogowego z braku ETKI nie posiadam)
szyszol Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Opublikowano 20 Listopada 2008 dzieki chłopaki.Ale kiedys tez tego szukałem i ktos mi wrzucił etke tylko nie pamietam kto.jezeli to czytasz tu wrzuc jeszcze raz .Dzieki
Sztomel Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 szyszol ale z Ciebie leniuch, czy to ja muszę wyszukiwać za Ciebie z Twojego profilu tematy, w których zadawałeś pytania i otrzymałeś odpowiedź z tym skanem z ETKI odnośnie tego czujnika : http://www.a4-klub.pl/smf/odp_b5_afn_czujnki_temp_paliwa-t36740.0.html;msg421822#msg421822
szyszol Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Opublikowano 20 Listopada 2008 Sztomelwielkie dzieki kolego,ale naprawde szukałem tego u siebie i nie mogłem odszukać,jeszcze raz dzięki a jak bede u rodzinki w gliwicach albo w katowicach to masz u mnie :beer1:pozdro
Musashi Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 szyszol biorac pod uwage ze masz cale 8 postow to odnalezienie wlasnego watku wydaje sie zaiste przedsiewzieciem dla scotland Yardu
mozilla Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 hey Spokojnie można kupić W tamtym tygodniu w salonie SKODY zamówiłem i dwa dni czekałem przyjechał zabacoliłem 56PLN Niedługo zrobię fotostory z wymiany
damcio151 Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 tu co nieco opisałem http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=133277
szyszol Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Opublikowano 22 Listopada 2008 Wielkie dzieki za te informacje,naprawde sa dla mnie bardzo przydatne.mozillawrzuc fotki z wymiany to ogladne co i jak.Musashi serio nie moglem tego znalezc bez sciemy damcio dzieki za przydatne info
Rekomendowane odpowiedzi