kamil.8622 Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Witam mam problem ze spryskiwaczami audi a4 b6 kombi 1.9 zbiorniczek zatankowany nie pryska na przód ani na tył oraz spryskiwacze halogenów nie włączają się. Wycieraczka działa normalnie ale nie pryska. Po wyjęciu pompki ze zbiornika i podłączeniu na krótko pod prostownikiem działa. Co moze być nie tak ?
kamil.8622 Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Opublikowano 5 Lutego 2016 Czyli co manetka do wymiany ? Stało się to z dnia na dzień...
Mat3oMax Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Dokładnie tak jak kolega wyżej mówi albo może być dziurawy wąż ja kiedyś tak miałem, ale dla pewności podepnij kolego VAG-a i zobacz czy są jakieś błędy.
kamil.8622 Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Opublikowano 5 Lutego 2016 Wąż na pewno nie bo w ogóle pompka nie załącza się VAG-a nie mam.
Mat3oMax Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Wąż na pewno nie bo w ogóle pompka nie załącza się VAG-a nie mam. VAG to podstawa bez niego ciężko cokolwiek zdziałać.
Rekomendowane odpowiedzi