manus2006 Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Witam Wydaje mi się że słabo świecą mi światła soczewki były regenerowane hidy mają około roku czasu mogą się wypalić? ? A może zamiast ich włożyć żarówki zwykle jaki będzie efekt ?? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
marcin_franz Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Wsadź zwykłe dobre żarówki. Hidy są do du*y. Może odbłyśniki masz również wypalone.
manus2006 Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Opublikowano 5 Lutego 2016 No sorki pomyłka odblysniki były na nowo robione .. a z czego polecasz żarówki? ? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
marcin_franz Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Ja jeżdżę na osram night breaker czy jakoś tak i świecą bardzo ładnie. Oby Ci te hidy nie poniszczyły na nowo odbłyśników...
Fido Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 a z czego polecasz żarówki? ? Ze szkła ??? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/675-jakie-zarowki-polecacie-do-swiatel-mijania-a4-b5-b6-b7/
jospethe Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Wynalazki z Chin tzn hidy tylko niszczą odbłyśniki i całe reflektory. Lepiej już naprawdę zamontować dobre żarówki osrama. Night breakery albo cool blue intense, ewentualnie phillipsa, ale kosztują podwójnie co osramy
beny2303 Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Popieram! Żadne hidy. Tylko żarówki, bo dbają o odbłyśniki i i żadnych przepięć
Rekomendowane odpowiedzi