Szati 1991 Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 WitamZe starego czujnika cieknął olej więc wymieniłem na nowy lecz już nie ORI tylko zamienik firmy EPS. Problem taki, że z niego też cieknie Co może być dalszą przyczyną? Kupić nowy w ASO czy to nie ma sensu?
OLIVER Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 Rekjamuj ten zakupiony i zobaczysz na innym jeśli to nie pomoze to wtedy kupisz ori w ASO
lukaszooo Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 A podkładkę jakąs dałeś ??? jesli była stalowa to wsadz nową miedzianą.
Szati 1991 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 Żadnej podkładki nie było jeśli chodzi o nowy i stary czujnik. No już sam nie wiem co może być nie tak
prezesik18 Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Jesteś pewny że to z czujnika daje olej? Może Ci się chłodnicza oleju poluzowała lub oring na niej poszedł. Jest ona nad filtrem oleju.
Szati 1991 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 Zapomniałem dodać, że to nie z gwintu wydostaje się olej tylko z tego plastikowego krućca. Jutro sprawdzę chłodniczkę oleju
magoo Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zapomniałem dodać, że to nie z gwintu wydostaje się olej tylko z tego plastikowego krućca. Reklamuj czujnik skoro z niego cieknie. EPS nie taka zła firma więc musiałeś mieć pecha, że trafiłeś na wadliwą sztukę.
Szati 1991 Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Opublikowano 10 Lutego 2016 Sytuacja opanowana, czujnik wymieniony i wreszcie sucho Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi