tomo.td Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2018 17 godzin temu, CelniK007 napisał: Bardzo ładna sztuka Dzięki. Cały czas w budowie
House Opublikowano 15 Lutego 2018 Opublikowano 15 Lutego 2018 Coś modziłeś z kierownicą? Ja przymierzyłem u siebie czarną i jakoś średnio mi podeszła. Obecnie założyłem taką
PatrykB8 Opublikowano 15 Lutego 2018 Opublikowano 15 Lutego 2018 6 hours ago, House said: a tak wyglądała czarna poliftowa I ty sie jeszcze zastanawiales czy czarna czy drewienko? Jak dla mnie czarna mega bardziej pasuje.. moze po prostu takie zdjecie nie wiem do konca ale na Twoim miejscu robilbym wszystko w jednym stylu..
tomo.td Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Opublikowano 16 Lutego 2018 Kierownica na pewno będzie czarna, osłona kolumny czarna już jest i czeka na montaż, kierownicy ciekawej szukam. Poza tym, zmienione będą srebrne ramki wkoło zegarów na ..... (cierpliwości już niebawem się okaże na jakie)
House Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 Godzinę temu, tomo.td napisał: Kierownica na pewno będzie czarna, osłona kolumny czarna już jest i czeka na montaż, kierownicy ciekawej szukam. Poza tym, zmienione będą srebrne ramki wkoło zegarów na ..... (cierpliwości już niebawem się okaże na jakie) Też nad nimi pracuję zamówiłem drugi komplet i będę eksperymentował. Raczej lakierował niż oklejał Godzinę temu, tomo.td napisał:
House Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Jeśli dalej masz mod w planach to podrzucam foto jak wygląda czarna bo już zdążyłem zrobić moda z drewnianej. Kolumna czarna. Kiera czarna. Dla mnie wygląda z d*py (mimo, że w ręku leży idealnie) szukam dalej tej swojej "jedynej" PS jak będziesz sprzedawał swoją 4ramiona z MF to chętnie ją przytulę bo chyba wrócę do drewna lub oryginału
tomo.td Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Opublikowano 11 Marca 2018 (edytowane) A propos czarnej osłony kolumny kierowniczej. Ona nie jest czarna czarna (wg oznaczenia czarny soul) Czyba że są inne odcienie jeszcze (no chyba że sie myle albo za bardzo czepiam). Tak to z grubsza wygląda Taka mała przymiarka do nowego projektu. Edytowane 11 Marca 2018 przez tomo.td
tomo.td Opublikowano 23 Maja 2018 Autor Opublikowano 23 Maja 2018 Dzieje się ale nie tak jakbym sobie tego życzył. Taka oto niespodzianka Ale i są też miłe akcenty. Mody w trakcie ?
tomo.td Opublikowano 10 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2018 Nie pierwszy raz auto rozłożone ? Troszke przyyło nowych kabli w aucie Instalacja pod fotochrom zewnętrzy i podświetlane klamki zewnętrne. Instalacja pod przetwornice 230V
tomo.td Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2018 W sumie ostatnio mało się dzieje, prawie wcale. Wpadł dodatkowy filtr powietrza. Wymieniony rozrząd Przed wymianą i po wymianie Przegląd przeszła klimatyzacja. Teraz jeszcze wymiana oleju i filtrów.
tomo.td Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Opublikowano 13 Listopada 2018 Nowy wygląd lusterek i tylnych lamp?
tomo.td Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Opublikowano 13 Listopada 2018 Mały, wiosenny setup tej jesieni ?
instruktor83 Opublikowano 13 Listopada 2018 Opublikowano 13 Listopada 2018 4 godziny temu, tomo.td napisał: Nowy wygląd lusterek i tylnych lamp? Czy mi się wydaje czy twoje lampy działają w pełni dynamicznie?
tomo.td Opublikowano 14 Listopada 2018 Autor Opublikowano 14 Listopada 2018 Tak tył w pełni dynamicznie, wygląd i efekt wg mnie mega.
paprykm3 Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 Czy w lampach tylnych montowałeś moduły? jeśli tak to gdzie kupowałeś? bo efekt świetny .
tomo.td Opublikowano 24 Listopada 2018 Autor Opublikowano 24 Listopada 2018 W dniu 22.11.2018 o 20:18, paprykm3 napisał: Czy w lampach tylnych montowałeś moduły? jeśli tak to gdzie kupowałeś? bo efekt świetny . Lampy przeszły adaptację w firmie Cyber-Tek Polecam.
Rekomendowane odpowiedzi