Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[S4 BBK] - Eska #filmik#. Sprzedam.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A takie tam usprawnienia ;-) kolega RSK na innym forum pokazał jak 4.2 powinno jeździć ;-)

Opublikowano

A takie tam usprawnienia ;-) kolega RSK na innym forum pokazał jak 4.2 powinno jeździć ;-)

Wrzuc linka w swoim watku :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Wrzuc linka w swoim watku :)

Dokładnie, tez jestem ciekaw co to za czarne magie..:)

A wiec tak: Żarniki wymienione na Philipsa 4800K. Niestety tak jak pisal kolega wyżej nie obyło sie bez wymiany obydwóch przetwornic ktore po kolei dzien po dniu padały, gdyż nie dały sobie rady z napięciem nowych żarników.. 65q8896t.jpg

Efekt naprawde świetny tymbardziej, że odbłysniki są prawie jak nowe..

Fotki podglądowe jak to swieci wrzuce pozniej :cwaniak:

Ogólnie, kilometry lecą i caly czas zakochany jestem w tym aucie.. mimo ze S4 B8 mąci mi w głowie :):kox::kox::kox:

Stwierdziłem, że opinie na temat spalania V8'ki które rzekomo są kosmiczne biorą sie po prostu z naszych polskich kochanych dróg.. no i nieukrywajmy jazda po mieście.

Mimo wszystko powiem Wam, że jeżdząc naprawde dynamicznie praktycznie cały czas w niemczech nie moge przekroczyc spalania 15l/100.. wiadomo napisalem dynamicznie a nie jak na torze, żeby zaraz nie bylo niedomówien :decayed::decayed::decayed:. co dla mnie jest rewalacja.. :P.

Opublikowano
:)
Opublikowano

wiadomo napisalem dynamicznie a nie jak na torze, żeby zaraz nie bylo niedomówien

taa bo zaraz by było że powyżej 90 to tylko na torze :decayed: wiadomo o czym mowa, użytkownik S4 to raczej nie członek kółka różańcowego.

Spalanie spalaniem... Kto bogatemu zabroni :naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

A wiec to tak swieci.. :) jeszcze się wypalą.

ht3fsxao.jpg

k4yk4f7i.jpg

bsmyk8i9.jpg

Opublikowano

Eska piękna nie ma co,gratuluje ładnego auta.Gang V8 bezcenny i prawie bezkonkurencyjny. Osiągi śmiem twierdzić jak na deklarowaną moc marne :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Eska piękna nie ma co,gratuluje ładnego auta.Gang V8 bezcenny i prawie bezkonkurencyjny. Osiągi śmiem twierdzić jak na deklarowaną moc marne :kwasny:

Wręcz przeciwnie.. Jedzie pięknie..;) z S4 B8 minimalnie do setki różnica potem równo. Wystarczające dla mnie.

Opublikowano

Nie pisałem konkretnie o Twoim egzemplarzu.Wiem też że zdrowe 4.2 trzymające moc jedzie jak przystało na ponad 340KM auto.

Z chęcią bym sprawdził czy to b5 miało 330km

Sam z chęcią bym to sprawdził,pewnie z 70KM brakuje :wink:

Opublikowano

Spokojnie ;-) S4 b5 seryjne wogóle nie jedzie... Ma problem żeby sie utrzymać za wolniejszymi autami, a co dopiero za mocniejszą b6...

Opublikowano

Spokojnie ;-) S4 b5 seryjne wogóle nie jedzie... Ma problem żeby sie utrzymać za wolniejszymi autami, a co dopiero za mocniejszą b6...

Chyba trochę koloryzcujesz.

Opublikowano

W serii tam dużo mocy nie ma to dziwne żeby jechalo jakoś dobrze turbiny też malutkie :P zabawa zaczyna się 400+ w tym motorze.s4 b5 też do lekkich nie należy. Po chipie to chyba ok 300PS jest więc do b6 zdrowego troszku brakuje.

Opublikowano

Chyba trochę koloryzcujesz.

+1

Nie pisałem konkretnie o Twoim egzemplarzu.Wiem też że zdrowe 4.2 trzymające moc jedzie jak przystało na ponad 340KM auto.

Z chęcią bym sprawdził czy to b5 miało 330km

Sam z chęcią bym to sprawdził,pewnie z 70KM brakuje :wink:

+10

Na przykład za esa w b6 ?

Opublikowano
  • Autor

No to Panowie mam dwie wieści złą taka, że jestem zmuszony sprzedać S4 b6 :(

A dobrą taka, że S4 b8 2012 stoi już zaklepana..:)

Opublikowano

śledzę temat na bieżąco i bardzo byłem ciekawy czemu na sprzedaż no ale powód zbił mnie z nóg :D

ludzie skąd wy macie tyle kasyyyyy :hi:

Opublikowano

A dobrą taka, że S4 b8 2012 stoi już zaklepana.. :)

NIE widać jeszcze w dziale sprzedam jaka cena?

Opublikowano

Będzie przepaść na duży + :) jedynie zabraknie Ci dźwięku silnika v8 ale dobry wydech w V6 do tego mody na 460+ i zapomnisz szybko o słabym V8 :P

Edytowane przez arek_cccp

Opublikowano
  • Autor

NIE widać jeszcze w dziale sprzedam jaka cena?
38 800 do negocjacji.

O dziwo nie mogę stworzyć postu w dziale sprzedam. Nie mam pojęcia dlaczego.. Autko ogłoszone na otoMoto.

Edytowane przez Binek1.8T

Opublikowano

Trzeba mieć bodajże jakąs ilość postów by móc pisać w dziale sprzedam, nie pamiętam czy 50 czy 100 :)

Opublikowano
  • Autor

Trzeba mieć bodajże jakąs ilość postów by móc pisać w dziale sprzedam, nie pamiętam czy 50 czy 100 :)

Mam lekko ponad 100 ;)