Rajmondo Opublikowano 12 Lutego 2007 Opublikowano 12 Lutego 2007 Czy ktoś ma takie żarówki z swoim samochodzie? http://www.allegro.pl/item162778690.html Takie żarówki zdają egzamin?
Szewczenko7 Opublikowano 12 Lutego 2007 Opublikowano 12 Lutego 2007 No ktos ma na forum ..fajne zaroweczki polecam je wziac
Rajmondo Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Opublikowano 12 Lutego 2007 Czyżbyś przez swoja skromność nie chciał zdradzić, ze je masz w swojej audiczce? :biggrin: Czy ta żarówka pasuje do ori Valeo? PY21W - takiego oznaczenia nie znam. http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%BBar%C3%B3wki_samochodowe
Szewczenko7 Opublikowano 13 Lutego 2007 Opublikowano 13 Lutego 2007 heh nie nie...ja mam ale zarowki typu kameleon moze kojarzysz takie kolorowe
Rajmondo Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Opublikowano 13 Lutego 2007 Przyznam się, że nie bardzo kojarzę ... Obecnie negocjuję cenę na reflektory zespolone Valeo i rozglądam się już za żarówkami. Z tego co wiem to będę potrzebował 4xH7 + 2 żarówki do kierunków. Niestety nie wiem jakie żarówki do kierunków. Czy P21W? Te Philips Silvervision wydają się ciekawe, ale nie wiem czy pasują (PY21W - czy to różnica?). Natomiast co do żarówek H7, to myślę o Philips Blue Vision. Czy to dobry wybór?
Hugo Opublikowano 14 Lutego 2007 Opublikowano 14 Lutego 2007 Przyznam się, że nie bardzo kojarzę ... Obecnie negocjuję cenę na reflektory zespolone Valeo i rozglądam się już za żarówkami. Z tego co wiem to będę potrzebował 4xH7 + 2 żarówki do kierunków. Niestety nie wiem jakie żarówki do kierunków. Czy P21W? Te Philips Silvervision wydają się ciekawe, ale nie wiem czy pasują (PY21W - czy to różnica?). Natomiast co do żarówek H7, to myślę o Philips Blue Vision. Czy to dobry wybór? Tu jest coś dla Ciebie leniuszku http://www.lighting.philips.com/pl_pl/consumer/carlighting/1_car_lighting/car_which_lamp_to_buy.php?main=pl_pl_consumer_lighting&parent=89083467512&id=pl_pl_car_lighting&lang=pl A co żarówek H7 to kupuj Philips Vision Plus.Wczoraj założyłem je do siebie i są kozackie.Świcą pięknie.Co do Blue Vision , to czytałem troche i troche ludzi było niezadowolonych z jazdy we mgle na tych żarówkach.
Rajmondo Opublikowano 14 Lutego 2007 Autor Opublikowano 14 Lutego 2007 Super strona. Dodałem ją do ulubionych. :biggrin: Czyli jednak PY21W :biggrin: Cieszy mnie to, bo te Silvervision bardzo mi się podobają. Z tymi H7 trochę mi namąciłeś w głowie. W większości wypowiedzi, które do tej pory czytałem opinia o Blue Vision była pozytywna. Podobno ładnie wyglądają. Co do mgły ... mam juz zamówione halogeny przeciwmgielne. Muszę jeszcze raz przemyśleć wybór H7 - najlepiej poszukać fotek Przy okazji ... na tej stronie są opcje A4 1.8 - 92 i 95 kW ... chyba o czymś nie wiem :confused:
przepalek Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 jak masz soczewki to polecam xenon :twisted: :biggrin: fajne sa teraz zestawiki na allegro po 600-800zł dosłownie plug and play bo zakladalem ostatnio do omegi B, 6000K,az zaluje,ze do siebie nie zalozylem zamiast 4300 . Sorry za OT A co do tematu to ja mam takowe kierunki jednak moje to B6 i nie wiem jak tam u Ciebie jest,ale w kazdym bądz razie ładnie sie prezentuja (w porownaniu do serii). pozdrawiam
wiki Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 r strona. Dodałem ją do ulubionych. jakby koledzy zajrzeli do działu FAQ w elektryce to już dawno by mieli ten adres
Rajmondo Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Opublikowano 15 Lutego 2007 jakby koledzy zajrzeli do działu FAQ w elektryce to już dawno by mieli ten adres Zajrzeliśmy ... ale to było tak dawno ... Swoją drogą, to żarówki już do mnie "idą" wraz z kompletem BlueVision oraz NightGuide. Obie żarówki to H7, więc bedę mógł w razie czego je zamienić mijania/drogowe. Zacznę chyba od włożenia BV w mijania ... Inna propozycja? Ta pierwsza grafika ... ciekawe czy tak jest w rzeczywistości ... http://www.lighting.philips.com/pl_pl/consumer/carlighting/1_car_lighting/products_for_car/2_nightguide.php?main=pl_pl_consumer_lighting&parent=89083467512&id=pl_pl_car_lighting&lang=pl
pet3r Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 nie jest - reflektory skonstruowane sa tak, zeby swiecic na okreslona wysokosc, czyli odleglosc, beda swiecic wyzej (i oslepiac innych) jesli je tak wyregulujesz.
Rekomendowane odpowiedzi