Buszek Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Audi A4/S4 2,5TDi V6 Wyposażenie: *chromy all *elektryczne szyby *elektryczne lusterka *klima *Navi+ *ciemne szyby tył *system nagłośnienia BOSE *fotele kubełkowe *zawias 1BE *itp itd Planowane: *jakieś ładne alu na wiosnę są avus 17" i czekają na oponki Dzięki Wielkie Szymas (za fele) i Patrykbor (za znalezienie) *ściema bocznych przednich szyb *jak pozwolą fundusze body S4 (tzn pozwola ale czasowo nie wiem kiedy ) *ostatecznie jakiś dobry wydech ---------------------------------------------------------------------- Było na zimówkach 195/65/15: Marzec-Kwiecień wymiana wahaczy na Lemfordery: Kwiecień nowe fele 17" 7,5J czekaja na oponki jeszcze (fotka komem więc wrzucę lepsze jak już beda na aucie ) Jest na letnich 225/45/17: Ale powiem wam, że jak ktoś pojezdzi troche na 17" to juz sie małe robią wrzuciłoby się 18" tylko nasze drogi ;( Teraz kilka problemow z zapowietrzaniem jest, zalatwi sie to i bede sie rozgladal za body s4, albo wczesniej jakis wydech
Italiano Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Ładne autko, tyle że ten znaczek S4
Nowak_zg Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 moze 19" dla taty ? :gwizdanie:
franio Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 niezła esa, 2,5 dajzel 150 KM...
PABLO Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Śliczna perełka Tylko zdejmij ten znaczek S4 i obowiązkowo zakładaj jakiś felunek 18" na wiosnę, no ewentualnie ładne 17" ale powiedz tacie że na 18" nie ma tragedii i można śmiało jezdzić a wygląd będzie Środeczek
PABLO Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Dokładnie, navi w B5 to rzadkość Zrób jeszcze fotki środka bo mało widać jakie masz fotele.
GM Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 ogólnie , zmienicie kólka i autko nabierze jeszcze lepszego wyglądu, szkoda tylko że musisz go dzielić z ojcem
rafalekx Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Wszystko super, pięknie, autko lux, ale te kołpaczki to mi się nie podobają Już bym wolał czarną stalówkę Poza tym znaczki od Ski sio i masz furkę kox Masz ori xenon w tych lampach? Jeśli nie to ładuj HIDa lub ori przetwornice bo masz spryski w zderzaku, które aż proszą Cię o to żebyś założył xenon Ładna maszyna
pawelc Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 Auto pierwsza klasa . No i masz navi ...
Buszek Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Opublikowano 23 Listopada 2008 hehe no szkoda ze musze dzielić.. tata sie upiera przy felgach 16" ja tez myślałem właśnie 17" minimum jeśli chodzi o fotele to kubełki są żadna rewelacja bez skóry tylko kupiliśmy pokrowce ciemne, a lampy powiem szczerze ze nie wiem jakie są bo te okrągłe świeca na jasno tak biało a środkowe lekko na żółto i te chcemy wymienić na ksenony. Zdjęcia robiłem wczoraj i sie ciesze ze zdążyłem i tak bo 5 min później zastał mnie śnieg i mamy biało w e-gu
Johnyjurek Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 no slicznotka , ściąg ten znaczek 's4' bo Cie ktoś objedzie i beda mówić jakie to s4 słabe. Fele 17 założysz i fura
Buszek Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Opublikowano 23 Listopada 2008 Powiem Ci maTi_a4 ze tym czy ktoś objedzie to sie nie martwię bo to nie środek to ścigania sie tylko do jeżdżenia . A tacie sie podobają te naklejki i chyba nie zdejmie
rudikRS Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 prawda jest taka ze to jemu powinna sie podobac... :gwizdanie: Ale trzeba przyznac ze ladna
qoperek Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 cacy, tylko chyba fotele masz w groszki
Buszek Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2009 New dodatki :decayed: Wielkie dzięki dla Patrykbor za znalezienie oferty bo ja jak zwykle zasypiam i dzięki dla Szymas za taka ofertę i felgi
Patrykbor Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 New dodatki :decayed: Wielkie dzięki dla Patrykbor za znalezienie oferty bo ja jak zwykle zasypiam i dzięki dla Szymas za taka ofertę i felgi
GRazny Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 ależ Felgi to konkret Buszek dałeś a z tym Tatą to nie przesadzajmy... kolega na spoty sam przyjeżdża
Rekomendowane odpowiedzi