yesfan Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Kabinowy Filtron (węglowy) jest genialny, dużo lepszy niż mann, oryginał czy knecht. W innych miejscach silnika filtrona jednak nie używam, mimo że firma zacna, robią na pierwszy montaż i nie zdziwiłbym się jeśli produkują też dla boscha. Ze strony filtrona: "Dostarczamy filtry na „pierwsze wyposażenie” między innymi do takich firm jak: General Motors, Saab, Ford, Land Rover, Volkswagen, Suzuki, LDV, Chevrolet, Aston Martin , Lotus, Fiat."
IDUAL Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 C Kabinowy Filtron (węglowy) jest genialny, dużo lepszy niż mann, oryginał czy knecht. W innych miejscach silnika filtrona jednak nie używam, mimo że firma zacna, robią na pierwszy montaż i nie zdziwiłbym się jeśli produkują też dla boscha. Ze strony filtrona: "Dostarczamy filtry na „pierwsze wyposażenie” między innymi do takich firm jak: General Motors, Saab, Ford, Land Rover, Volkswagen, Suzuki, LDV, Chevrolet, Aston Martin , Lotus, Fiat." [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 16:18_________________________________________________Czyli jak są tak dobre to po co przepłacać za bosch czy inne
griga-st Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Jakies 2-3 lata temu oglondalem program z otwarcia najnowszej lini produkcyjnej Filtrona .Wtedy byla to ponoc najnowoczesniejsza linia w Europie. Ciekawe jaki jest stan aktualny?
zubi1990 Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 ja zakładam tylko filtrona a
mari Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 ja zakładam tylko filtrona a ja też tylko filtron wszystkie filtry zrobiłem już 100.000 km i wszystko cyka
Proof Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 W ASO filtry nie są drogie i szkoda kombinować,ja do AVFa płaciłem 35,70zł.
puertoss Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 polecam KNECHT dalej BOSCH(mimo, że tylko pakuje... jakość- insygnuje swoim logiem)
Rekomendowane odpowiedzi