Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] A4 Avant Airride Stylepoznan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lagadula przyjedz w czwartek to pogadamy

Wojtek_A4 jak na razie nasza stronka nie chodzi ale pracujemy nad tym więc za jakiś miesiąc lub dwa będzie można o nim poczytać na www.stylepoznan.com Raczej na innej stronie nie jest opisany

Opublikowano

Style chyba mignąłeś mi jakiś czas temu na Bałtyckiej - wracałem ze spota ;) Tak patrzę na lewy pas i myślę: "kuźwa, co tak nisko leci?" :polew:

Opublikowano

Felgi są obecnie na sprzedaż.

ile? może być pw

ja za takie same chce 6tyś bez opon (ori, jak nowe)

Opublikowano

nie wiem dlaczego ale na tym zdjęciu wydawało mi się, że środki są białe :)

51982183.th.jpg

kupujesz nowe felgi czy nowy samochód ? :)

Opublikowano

Ja kupiłbym od ciebie grill w maske od s4 bo widziałem że kiedyś miałeś.

8s8o9.jpg

Opublikowano

Bart-S bardzo możliwe, że to byłem ja. Co jakiś czas przelatuje przez Bałtycką, musiałem być trochę niewyspany skoro nie Cie nie poznałem.

carrera369 ktoś musiał coś pogrzebać przy tym zdjęciu w PS i dlatego tak może się mylić. Ale na żywo już nie wyglądają na białe. Mam już inne felgi, audi jeszcze zostanie. A chce kupić inne auto jako drugie, trochę starsze. Dlatego nie planuje już większych zmian w A4.

DT AUTO mam jeszcze ten grill ale nie jest na sprzedaż, lubię co jakiś czas zmienić

Opublikowano

style pozdro + dla Macieja :)

Nie ma to jak STYLowe furki :)

sorry za OT

Opublikowano

Jakie fele teraz zagoszcza?

Po LMach mysle, ze bedzie cos rownie dobrego??

Opublikowano

vario-tech Dla Ciebie również pozdrowienia!

Wojtek_A4 według mnie ciężko jest o coś lepszego od LM. Coś tam kupiłem ale są one z zupełnie innej 'bajki'. A jeżeli BBSy nie znajdą nowego właściciela to wrócą na swoje miejsce, czyli do mojej a4. ;)

Opublikowano

Bart-S bardzo możliwe, że to byłem ja. Co jakiś czas przelatuje przez Bałtycką, musiałem być trochę niewyspany skoro nie Cie nie poznałem.

carrera369 ktoś musiał coś pogrzebać przy tym zdjęciu w PS i dlatego tak może się mylić. Ale na żywo już nie wyglądają na białe. Mam już inne felgi, audi jeszcze zostanie. A chce kupić inne auto jako drugie, trochę starsze. Dlatego nie planuje już większych zmian w A4.

DT AUTO mam jeszcze ten grill ale nie jest na sprzedaż, lubię co jakiś czas zmienić

niekoniecznie PS - może coś nie tak jest z moim monitorem albo oczami ;-)

Opublikowano

carrera369 w takim razie z moim też musi być coś nie tak bo u mnie też są prawie białe ;)

Opublikowano

carrerze chyba chodziło o tą fotkę i audi w tle:

DSC05313.jpg

Dobrze kojarzę??

Opublikowano

Czy ta B7 w tle lata na tym samym angielskim zawiasie co Twoja B6?

Pzdr

Opublikowano

_Bartek_ U mnie już praktycznie nie ma zawieszenia angielskiej firmy, teraz latam na zawieszeniu zrobionym przez AirStyle. B7 też ma takie u siebie.

Opublikowano

A możesz na PW napisać jak to się miało cenowo między angolami a AirStyle?

Opublikowano

fajna sprawa airride, furka bardzo gustowna no i te bbs lm :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

no fura jest masakryczna :)

:kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

BBSy zostały ?

czarne B7 jeździ teraz na BRABUSach ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...