plewson Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Cześć, bardzo proszę o pomoc w ustaleniu co mi odpadło z auta. Na podjeździe znalazłem dzisiaj taką nakrętkę. Z gory bardzo dziękuję za pomoc!
biggVv Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 prawdopodobnie element puszki filtra powietrza ...jedyne co mi się udało ustalić po oznaczeniu AP112
darko Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 jeśli pod autem są plastikowe osłony podwozia, to ta nakrętka jest prawdopodobnie z tamtąd,
lukaszooo Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgadza sie na takie nakretki przykrecane sa boczne oslony podwozia, ktos musial ja odkrecac bo oryginalnie jest na stale w oslonie.
plewson Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Opublikowano 17 Marca 2016 mechanik przy okazji powiedział mi, że jest to nakrętka od osłony silnika, ale mowił że sprawdził i odziwo wszystkie są na swoim miejscu o.O
lukaszooo Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 To nie jest od osłony silnika tylko osłony bocznej podwozia. Osłona silnika jest na metalowe zatrzaskowe wkrety.
Rekomendowane odpowiedzi