Minerseth Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Witam. Tak szukam po forach i stronach i widzę że to duży temat. Posiadam nowe tarcze, miałem delikatna przygodę na śniegu z krawężniki ale nie byk ogromny myślę że to chyba nie jest przyczyną? Jadąc na autobanie 180km/h hamuje i czuje jak pod nogami drży i wszystko przenosi się na kierownicę. Teraz problem jest przy 90% hamowania. Krzywe tarcze? Wygieta felga? Czy piasta? Opony są zdrowe, auta nie ściąga, kierownica nie drży (jedynie przy hamowaniu)Audi a4 b6.
marjon Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 miałem to samo w zeszłym roku i tez myslałem ze nowa tarcza sie skrzywiła wszyscy na forum pisali ze to niemozliwe i mieli racje- krzywa okazała sie piasta przeszlifowałem ją na aucie bez demontażu i jest ok.
Minerseth Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Opublikowano 10 Marca 2016 Dzieki będę walczył z tym. Mam nadzieje ze to to pozdrawia spokojne niedziele życzę. Piasta sprawna, lewa NOWA tarcza skrzywiona trzeba toczyć tarcze.. dla mnie to chore jak myślicie zmieni to coś?
Dev Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 Pokaz jak wygladaja te piasty po zdjeciu tarcz
Rekomendowane odpowiedzi