jedrekx Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 dobry wynik podoba mi się na tych kołach!
m-nokian Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Opublikowano 23 Lipca 2016 (edytowane) W dniu 12.07.2016 o 07:20, Rederyk78 napisał: Witam. Skąd masz przeszycia na boczkach? Pozdrawiam foto z braciszkiem Edytowane 27 Lutego 2018 przez m-nokian
m-nokian Opublikowano 24 Lipca 2016 Autor Opublikowano 24 Lipca 2016 Tapicerka zainspirowana właśnie brata A5 jak zobaczyłem u niego ciemny brązowy środek oniemiałem która linia lepsza?
BeyerBrown Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Oddajmy cesarzowi co cesarskie... A5 Niestety prawda taka, że nawet najbardziej odpicowane B6/B7 wizualnie nie ma szans nawet z największym golasem B8 czy A5 Co nie zmienia faktu, że ładnie masz wyszykowaną furmankę
m-nokian Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Opublikowano 26 Lipca 2016 Jak by z lewej stał RS4 było by trudniej, ale i tak dziękuję za dobre słowo
FroS-t Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) Nooo RS4 ro***erdala system, to nie podlega dyskusji Edytowane 26 Lipca 2016 przez FroS-t
m-nokian Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Opublikowano 3 Listopada 2016 wiesz co kiepskie podszywanie sie pod b8 dla mnie wiocha o wiele lepiej by wygladala w orginale a teraz to wyglada prawie jak b8 ale wszyscy wiedza ze prawie robi duza roznice Kiepski to jest twój komentarz kolego możesz sprecyzować które zmiany, są podszywanie się pod B8??? Domyślam się, że chodzi Ci o przednie lampy ale czy pozostałe zmiany to wiocha?! Myślę, że jak ogarniesz zasady interpunkcji to dostrzeżesz, że poza lampami to nadal oryginał
Sop ek Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) z tą wiocha to bez przesady :banan: aczkolwiek ori soczewka chyba korzystniej by leżała ja bym połasił się o dokładke z cupry na przedni zderzak i dokładki na progi :hi:bo autko bardzo ładnie się prezentuje Edytowane 5 Stycznia 2017 przez Sop ek
m-nokian Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2017 dzięki za uwagi. dokładka cupra już czeka na założenie predzej jednak muszę ogarnąć PDC bo już teraz mam problemy z krawężnikami, a nie chciałbym czegoś urwać. Jakoś dokładek s-line nie mogę wyrwać wszystko w kosmicznych cenach ale za to wpadł kompletny wydech na dwa kominy.
michu9517 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 To i ja tez się wyrażę Witam kolegę z CCH heh ;p Projekt ładny , fajne skórki widać że dużo pracy i pewnie pieniędzy w to włożyłeś jedno co bym zrobił inaczej to te przednie lampy ;p osobiście bym założył bixenon ;p ale na szczęście nie muszę tego robić taki mój plus ;d Trzeba się spotkać z audiczkami do Zobaczenia
tomcio12345 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Widać ogrom pracy włożonej, ładna tapicerka
m-nokian Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2017 Dziękuję za dobre słowo coś tam powoli się zmienia jeszcze nie na aucie ale niebawem się pojawi: - Kompletny wydech z 2.0 TDI 170km BRD - dokładka cupra + ori listwy s-line na drzwi - półka + włącznik PDC - heble 320 czekam jeszcze na przedni zderzak s-line oraz nowe felgi na lato
Karasik2 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) założyłeś wydech? Ciekawi mnie jakie dasz końcówki. Gril fajny bylby z czarną folia do srebrnego pasuje:) Edytowane 31 Stycznia 2017 przez Karasik2
m-nokian Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) Tak założony już jakiś czas temu ale miałem problem z dokładką miała być s-line ale... trudniej kupić niż sądziłem końcówki owal 85mm do tego listwy s-line oraz cupra w carbonie. Kompletuje też hamulce 320mm oraz wpadła nowa felga na lato 19' 9J et33 Edytowane 4 Lutego 2017 przez m-nokian
gronio Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 fajne autko pracy dużo no i jest efekt. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi