szogun555 Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) Edytowane 16 Marca 2016 przez szogun555
szogun555 Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Opublikowano 17 Marca 2016 Można było dołożyć jeszcze +20KM, ale po jeździe próbnej wystarczyło mi to co jest i nie potrzebuje więcej koksu
arek_cccp Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Jak dla mnie i tak wynik bardzo ładny patrząc na stare tfsi to na seryjnym osprzęcie można było zapomnieć o takich mocach a tym bardziej niutonie. Pewnie się już przyjemnie odpycha, co do 300PS na hamowni w CS może zrobią ale na innej możesz się zdziwić
black4 Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Witaj, Najważniejszy jest przyrost Nm i jego rozkład w zakresie p. obrotowych Napisz jakie są Twoje odczucia z jazdy i jak tiptronic sobie radzi? PS. Ile waży Twoje B8? Pozdrawiam!
afroo. Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 PS. Ile waży Twoje B8? Masz na wykresie wagę. Jak na sam soft to ładne cyferki.
szogun555 Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Opublikowano 17 Marca 2016 Witaj, Najważniejszy jest przyrost Nm i jego rozkład w zakresie p. obrotowych Napisz jakie są Twoje odczucia z jazdy i jak tiptronic sobie radzi? PS. Ile waży Twoje B8? Pozdrawiam! Różnica jest naprawdę spora, nie myślałem, że aż tak będzie się odpychać Mogliśmy dołożyć jeszcze z 20KM i 15Nm, ale wystarczy mi to co jest.... Grzesiek powiedział, że na tej turbinie można wykręcić 330KM, więc jest jeszcze spory zapas i mam nadzieje, że autko będzie długo służyło...
black4 Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Witajcie, Faktycznie Afroo jest waga na wykresie, nie zauważyłem thnx Ad rem. To potencjał na seryjnej turbince jest ładny! Co tam za turbo siedzi ? PS. Przy nie przesadzonym remapie powinno bezawaryjnie służyć. PS2.Na jakiej oliwie latasz? Pozdrawiam!
wampir Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 Turbo pewnie IHI. Lekki sofcik i taka moc ale przede wszystkim moment w szerokim zakresie. Bez żadnych hybryd, pękających kolektorów i pompowania barów w ucho igielne... Trzeba zbierać kase na B8 i jeździć spokojnie jak biały człowiek. Gratuluję wyniku i szczerze pod ludzku zazdroszczę
szogun555 Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Opublikowano 18 Marca 2016 Dokładnie jak napisał kolega wampir, turbo to IHI. Co do oleju to zalałem Castrola, ale następna wymiana padła na Millersa
black4 Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 Ładnie to Wampir ujął! nic dodać nic ująć! Pozdrawiam i bezawaryjnego latania
griga-st Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 Fajnie to wygląda Zaczynam żałować sprzedażny mojej babci A miałem (prawie) termin z Gregorem co do 300PS na hamowni w CS... :whistling: Na ich stronie niemal wszystkie samochody przyjeżdżają jako ponadprzeciętnie zdrowe sztuki.... :whistling: Chociaż z drugiej strony np. Siemian czy Turdzi przyjeżdżali faktycznie prawie nowymi autami :whistling:
wampir Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 Częściowo przyjezdzają, częściowo doprowadza sie auta do stanu poprzez czyszczenie nagaru, wymiane glownych elementów typu maf, świece, sondy, DV, turbiny a potem robi pomiar serii, ze niby przyjechalo takie super sprawne. Przewaznie niestety jednak zawyza się pomiar serii,a potem powstają takie niewygodne tematy na streetracing o tym u kogo ile wyszło. Po kilku godzinach jak już wszystkim emocje opadną moderatorzy kasują posty i niby nie było tematu zeby nie psuć sobie wzajemnie opinii.
Rekomendowane odpowiedzi