chudineze Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Podłączasz go zamiast zwykłego dysku. Firmę mogę polecić to Crucial i na takie rzeczy co robisz 240 GB wystarczy
Krumak Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 aha nie wiedziałem że taki dysk jest w stanie zrobić takie cuda z kompa zawsze myslałem że jedyną cześcią odpowiedzialną na prędkośc pracy kompa to pamiec ram. ten dysk SSD podłacza się poprzez USB czy jakoś inaczej i jaka pojemnośc tego dysku zakupić bo jak już wiadomo ja w nic nie gram ani nic z tych żeczy a filmy ogladane głównie w sieci. Jakiej firmy zapodać taki dysk ? Kingston HyperX Savage 240GB lub Samsung EVO 850
chudineze Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Jak to wsadzi do lapka to o połowę będzie droższy Po co mu, aż taka wydajność co za tym idzie cena, przerost formy nad treścią
Krumak Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Jak to wsadzi do lapka to o połowę będzie droższy Po co mu, aż taka wydajność co za tym idzie cena, przerost formy nad treścią Crucial MX300 275GB około 340zł, Samsung EVO 250GB 420zł... różnica w cenie porażająca. Mówię tu o nowych dyskach, używanego bym raczej nie kupił.
chudineze Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Za tą różnicę mógłby sobie kupić kieszeń na stary HDD zamiast napędu i by miał magazyn na pliki. I nie pisałem aby kupować używany.
xXPiotrekXx19 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 dzięki panowie za pomoc po nowym roku biorę się za szukanie i zamówienie odpowiedniego dysku ten ża 420 zł faktycznie w tej chwili to może byc połowa lampka jak nie lepiej bo teraz wszystko szybko traci na wartości.
Rekomendowane odpowiedzi