jedrekx Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) Tak jak w poprzedniej edycji, teraz także wybieramy po 4 zdjęcia na każdy miesiąc, bez podziału na kategorie.Wszystkie szczegóły odnośnie konkursu można znaleźć w regulaminie.Na koniec roku z wybranych zdjęć robimy kalendarz 2017 Bardzo prosimy wszystkich o ocenianie całego zdjęcia, a nie tylko auta, które na nim jest MIESIĄC - LUTYTERMIN ZGŁOSZEŃ - 15.03.2016r.POCZĄTEK GŁOSOWANIA - 25.03.2016r.KONIEC GŁOSOWANIA - 30.03.2015r.ZGŁOSZENIA MARZEC - 15.04.2016r.DZIĘKUJEMY ZA WSZYSTKIE ZGŁOSZENIA WYSYŁANE NA KALENDARZ ROKU 2016Zgłoszenia prosimy nadsyłać na adres [email protected]W tytule maila proszę podać miesiąc na jaki jest zgłoszenie, zaś w treści TYLKO swój nick z forum.Proszę pamiętać żeby wysyłać tylko po 1 zdjęciu (1 zdjęcie = 1 user!) Zapraszam Wszystkich do wzięcia udziału Najładniejsze zdjęcie A4 - LUTYZdjęcia widocznie po kliknięciu na zwijak: 1. A4Bartosz 2. artech 3. Kolasa985 4. mateogsm 5. STANIV 6. Tygrysek83 >> WĄTEK INFORMACYJNY << >> REGULAMIN <<>> GALERIA SŁAW 2016<< Edytowane 31 Marca 2016 przez jedrekx
jedrekx Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Opublikowano 30 Marca 2016 przypominam o zgłoszeniach na marzec
chudineze Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Szanowna komisjo jak ma być w lutym na fotkach, żółty jesienny liść lub zielona trawa to ja nie chce takiego kalendarza Moim zdaniem powinno być foto pod dany okres w naszej przyrodzie.
jedrekx Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Opublikowano 30 Marca 2016 Marku, wobec tego proszę pisać podanie tam na górę o zmianę pogody i proszę również o pisanie do każdego użytkownika forum o przysyłanie zdjęć z aurą zimową. jak na razie nie ma aż tylu zdjęć do kalendarza by przechodziły przez komisję, 6 zdjęć dostałem łącznie - niestety takie, jak widać. więc zostały wrzucone od razu na ogólne głosowanie. nie ma też czasu na przesuwanie głosowań, bo później trzeba się wyrobić z obróbką tak, by na koniec listopada kalendarz był gotowy. Moim zdaniem powinno być foto pod dany okres w naszej przyrodzie. też bym tak chciał. aura jest, jaka jest i zgłoszenia są, jakie są.
FroS-t Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 przypominam o zgłoszeniach na marzec Wysłem swoje
artech Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Szanowna komisjo jak ma być w lutym na fotkach, żółty jesienny liść lub zielona trawa to ja nie chce takiego kalendarza Moim zdaniem powinno być foto pod dany okres w naszej przyrodzie. Jest jedna fotka w zimowej scenerii
jedrekx Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Opublikowano 31 Marca 2016 gratuluję zwycięzcom i zapraszam do nadsyłania wiosennych zdjęć na marzec
andynl Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Szanowna komisjo jak ma być w lutym na fotkach, żółty jesienny liść lub zielona trawa to ja nie chce takiego kalendarza Przecież nikt Cię nie zmusza do zakupu takiego kalendarza
FroS-t Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Dokładnie, z reszta Jędrek dobrze napisał, jest mało zdjęć więc wstawia te które są, co do motywów zgodnych z aurą to bardziej prośba do forumowiczy żeby więcej cykali i wysyłali, wtedy będzie z czego wybierać
tygrysek83 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ja z chęcią pstrykalbym coś pod porę roku, ale na Śląsku w tym roku zimy nie było ?
FroS-t Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 W CB też nie, a jak chwilke popadało śniegiem to zaraz chlapa i autko ulepione wszystkim że aż wstyd do zdjęcia a co dopiero do kalendarza wysłać
jedrekx Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2016 przypominam o zgłoszeniach na marzec.. na chwilę obecną mamy dwa - trochę mało, prawda?
Rekomendowane odpowiedzi