black4 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Witaj, Ładnie idziesz z modami Gdzie znalazłeś szybę front Acoustic? Jeśli można wiedzieć jaka cena ? Gratulacje autka! Pozdrawiam!
makaba Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Bardzo ładne i przede wszystkim zadbane auto co się ceni. Najbardziej podobają mi się mody polegające na zwiększeniu wyposażenia auta. Co do stwierdzenia, że kupno zadbanego i niezajeżdżonego Audi to droga przez mękę to zgadzam się w 100% a nawet mogę powiedzieć, że w obecnych czasach dotyczy się to niestety praktycznie każdej a w szczególności niemieckiej marki. Życzę bezawaryjności i przyjemności z jazdy.
scq Opublikowano 5 Października 2016 Autor Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Coś tam powoli działam, jeszcze pełen pakiet światło czeka na montaż i kilka innych elementów. Szybę upolowałem przez przypadek w Ostrowie Wielkopolskim, koszt 300 pln :-) Edytowane 5 Października 2016 przez scq
toman Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 O stary.. ostro lecisz w temacie :-) Nawet nie wiedziałem, że były takie wersje szyby..
marcinch001 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 O stary.. ostro lecisz w temacie :-) Nawet nie wiedziałem, że były takie wersje szyby.. Były ja też taką miałem .
scq Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) W wolnej chwili wpadł patent by Kaju W rzeczywistości barwa jest 1:1 do ori podświetlenia. Trochę broniłem się przed modami poza ori, ale tutaj efekt jednak się obronił, a jak wiadomo czerwony kolor +10KM Edytowane 9 Listopada 2016 przez scq
TOM3K Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Dla mnie troche za dużo tego światła. Na boczkach drzwi było by wystarczająco
scq Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Opublikowano 10 Listopada 2016 I tak właśnie widać jak siedzę za kierownicą, paska pod deską rozdzielczą w ogóle nie widać bo wypust od góry zasłania wszystko.
TOM3K Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Skoro go nie widać to po co jest?
scq Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Opublikowano 10 Listopada 2016 Bo widać dziada jak siedzisz na tylnym siedzeniu, a tam już tak nie skupia wzroku. Wpiąłem się w podświetlanie przycisków więc wiesz regulacja natężenia w pełnym zakresie działa.
TOM3K Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 to z regulacją to dobry pomysł. Ja osobiście robiąc takie coś robil bym to z myślą żeby tego światła za wiele nie było.
scq Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Opublikowano 10 Listopada 2016 Można było zrobić to na 2 sposoby, dać listwę na dekory, wtedy światło rzuca się na tapicerkę i jest go więcej, albo nakleić niżej na tapicerkę w kierunku dekora, gdzie dekor od góry po całej lini ma załamanie na dół. Przez co efekt jest subtelniejszy, ja zrobiłem drugim sposobem, pierwszy mi nie podchodził ze względu na ilość światła. Przez pierwszy dzień wzrok biegał po tej czerwinej poświacie, dzisiaj już sie przyzwyczaiłem i jest ok. Fajnie, że na żywo wielu osobom się podoba, dorzucę jeszcze tył i będzie grało w całości.
scq Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) Po zimowaniu wpadł dodatkowy intercooler na prawą stronę + większy hamulec 320mm I teraz jest dylemat, bo czas zrobić coś nowego zastanawiam się nad tym co pierwsze: STAGE 2 czy kompletować i wrzucać Q??? Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez scq
black4 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Witaj, Fajny projekt! Jeśli mogę doradzić to wrzucaj Quattro (Zwłaszcza jak masz już soft + coolery zrobione). Po co Stage 2 w FWD? Żeby do 3 biegu mielić kołami? W przyszłości zawsze możesz pokusić się o większą moc/nm (jeśli uznasz za stosowne), Pozdrawiam! Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez black4
scq Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) Dzięki. Tak chyba zrobię, najpierw Q, a później będę patrzył w kierunku stage 2 W międzyczasie na szybko wpadła lodóweczka w schowek, jest miejsce na zmieniarkę, więc już szukam co by uzupełnić do całości Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez scq
Animal Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 I schowek już w ogóle przestanie być schowkiem
scq Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Haha taka prawda, ale co zrobić, jedno drugie ciągnie
darek995 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Jak masz teraz temperaturę w dolocie jak dałeś ten drugi cooler ? Dorabiałes zapewne jakies dodatkowe rury ?
scq Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Muszę zlogować bo nawet nie sprawdzałem. Kupiłem cooler w komplecie z ori rurami, pasowało P&P
scq Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2017 (edytowane) Wpadła zmieniarka w schowek i nowy reduktor KME TWIN do 408KM... Edytowane 24 Kwietnia 2017 przez scq
Rekomendowane odpowiedzi